Director de carieră minieră, un poliţist şi un profesor, pe lista prostituatelor lui Bejinaru

colaj-prosti

Indivizii care au poftit la nurii prostituatelor lăcătuşului proxenet, Aristică Benone Bejinaru, sau l-au susţinut şi ajutat în activitatea sa infracţională,  au coşmaruri zilele acestea, pentru că au început să apară informaţii în presă, iar pe unii dintre ei îi lasă nervii şi ameninţă în stânga şi dreapta înainte chiar ca numele să le devină publice.
Pe listele fetelor lui Beni, aşa cum era alintat în cercul de prieteni proxenetul, se regăsesc personaje importante, însă, de data asta, ne vom rezuma la un poliţist de brigadă rutieră, un fost director penal de EMC şi un profesor care, sătul să cotizeze la prostituate, i-a cerut o femeie de casă lui Bejinaru – cu care să se căsătorească.

Prostituată, sedusă de un poliţist de la rutieră

bianca-cu-anghelescu

Florin Anghelescu este agent de poliţie la Brigada Poliţiei Rutiere Bucureşti, fiind orginar din municipiului Motru, de unde bineînţeles că îl cunoştea pe Aristică Bejinaru, mai ales că pare genul de bărbat preocupat de tot ceea ce e frivol, judecând după pagina sa de socializare, plină de mesaje cu tentă sexuală.
Anul acesta, Bejinaru a făcut deja două sejururi la mare şi la ultimul a avut-o alături, pentru a produce bani, pe Bianca, o tânără de 18 ani dispusă, în interesul proxenetului, la favoruri sexuale oricui era dispus să plătească.

bejinaru-cu-anghelescu
Fata a povestit cu lux de amănunte cum a ajuns să-l cunoască pe Florin, pe litoral, prin intermediul lui Bejinaru şi cum acesta a dezamăgit-o la prima întâlnire avută cu el, din cauza faptului că, după o noapte zbuciumată în club şi beat fiind, la 7 dimineaţa, a trebuit să amâne partida de sex pe mai târziu pentru că poliţistul nu se simţea în stare.
În aceeaşi zi, după ce Anghelescu şi-a refăcut puterile, au mers împreună la o vilă din apropierea Delfinariului din Constanţa, unde fata a rămas cu el până a doua zi dimineaţa şi a primit 50 de lei pentru serviciile sexuale prestate, un pic cam puţin, poate pentru faptul că proxenetul avea tarife speciale pentru organele statului.
Bianca spune că în noaptea respectivă şi-ar fi dorit, după ce şi-a terminat treaba, să se întoarcă la Hotel Dacia Sud, unde locuia împreună cu Bejinaru, dar a fost imposibil, Anghelescu fiind, din nou, indisponibil din cauza alcoolului.
Cu toate astea, i-a plăcut destul de mult compania acestuia, iar zilele următoare a tot stat împreună cu el şi au făcut chiar şi fotografii pe plajă. Lucrul acesta n-a fost deloc pe placul lui Beni, care, probabil cu gândul la faptul că pierde bani dacă fata se îndrăgosteşte, a bătut-o şi a trimis-o acasă la Motru; aşa s-a terminat, în mod brutal, povestea de amor între poliţist şi prostituată.

Proxenetul, agent matrimonial pentru un profesor

profesor-papuc

Tot despre o poveste de iubire cu o vânzătoare de plăceri este vorba şi în cazul profesorului Gheorghe Papuc, detaşat la Colegiul Tehnic Motru „în interesul învăţământului”, conform datelor publice ale Ministerului Educaţiei.
Dacă detaşarea a fost sau nu în interesul învăţământului, poate estima doar ministerul, cert este că aceasta a fost benefică interesului financiar al proxenetului, bun prieten cu profesorul şi furnizor de prostituate pentru acesta. Papuc se află pe lista Corneluşei, una dintre fetele lui Aristică Bejinaru, iar dascălul, bărbat în jur de 50 de ani, s-a gândit, probabil,  la un moment dat că ar ieşi mai ieftin dacă şi-ar lua nevastă decât să meargă constant la prostituate, aşa că l-a rugat pe amicul său să-i găsească o candidată potrivită pentru acest statut. O bună perioadă s-a şi întâlnit cu una dintre fetele proxenetului, Delia, recomandată de acesta, dar n-a existat niciun fel de chimie între cei doi, aşa că nu s-a ajuns la un deznodământ fericit în faţa ofiţerului de stare civilă.

Director din minerit, amator de „fetiţe dulci”

cretan

Vasile Creţan este un respectabil director din mineritul motrean, ce a condus ani de zile Exploatarea Minieră de Carieră Motru, fiind mai apoi director al Carierei Lupoaia, iar acum adjunct în aceeaşi unitate. Din păcate pentru el, numele său apare pe listele a două dintre prostituatele lui Aristică Bejinaru, Bianca indicându-l ca unul dintre mulţii clienţi pe care i-a avut.
Numele directorului Creţan apare şi în portofoliu Corneluşei, care nu-şi cunoaşte chiar toţi clienţii pe nume, însă deţine o lungă listă de numere de telefon, multe dintre ele aparţinând, se pare, unor personaje importante din minerit.
Cornelașa a fost, la un moment dat, chiar îndrăgostită de Aristică Bejinaru şi a trăit o adevărată dramă atunci când acesta a înşelat-o, motiv pentru care a şi vrut să se sinucidă.
Vasile Creţan a declarat că personal nu-l cunoaşte pe Bejinaru decât din oraş. „Deci, nu-l ştiu. Aşa, despre el, n-aş putea să vă spun nimic pentru că personal nu-l cunosc. Poate aşa, din oraş, dar nu l-am avut subordonat pentru că eu n-am lucrat niciodată la Roşiuţa, iar la EMC nu am avut niciun fel de relaţie”, spune directorul.
Acesta nu-şi explică nici cum a fost menţionat de către prostituate şi nici cum l-au indicat acestea cu exactitate. „Nu ştiu eu de aşa ceva. Nu o ştiu şi vă daţi seama că habar nu am ce e cu chestia asta. Exclus să fi întreţinut relaţii sexuale cu ea. N-aş putea să vă spun cum am apărut pe acea listă. Habar nu am cine e. Doamne fereşte!”, a conchis Creţan.
De subliniat că Vasile Creţan este judecat într-un dosar, alături de alţi foşti şefi din minerit şi de sindicalistul Cristea Fluerătoru, pentru prejudicierea fostei companii miniere.

loading...
Loading...

Citește și

Conducerea Carierei Roșiuța și liderii de sindicat nu au dat din coate pentru prezidențiale! Minerii navetiști nu au mai fost aduși duminică la schimbul I

Dacă la europarlamentare a fost ,,fierbere” la Cariera Roșiuța, directorul Constantin David aducând la serviciu …

Un comentariu

  1. Felicitari dnei redactor .Trebuie ca opinia publica sa cunoasca cine conduce judetul si economia sa .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: