DIRECTOR din CEO, acuzat că face JOCURI


Pe internet a apărut pe surse o informație că Ion Rușeț ar putea reveni pe funcția de președinte executiv al Sindicatului Mine Energie Oltenia.

 

Site-ul unei publicații de știri online scrie, pe surse, că directorul Departamentului Administrativ din cadrul CE Oltenia ar fi intrat în dizgrațiile lui Sorin Boza. Conform informațiilor apărute, Sorin Boza ar fi fost deranjat că Ion Rușeț s-ar fi întâlnit cu Gabriel Căldărușe, dar și cu apropiați de-ai fostului manager, Laurențiu Ciurel. În plus, se vehiculează că Rușeț ar putea reveni în mișcarea sindicală la Sindicatul Mine Energie Oltenia. Liderul SMEO, Gabriel Căldărușe, spune că Rușeț e binevenit în Sindicatul Mine Energie Oltenia, dacă vrea să se întoarcă. “Văd că unii sunt foarte mult preocupați de ceea ce se întâmplă în viața SMEO. Sunt oameni în sistem, care monitorizează continuu activitatea SMEO. În ceea ce privește pregătirea postului pentru Ion Rușeț, există foruri de conducere, birou executiv, există conferință care ia astfel de decizii. Decizia nu poate să o ia niciodată președintele unui sindicat în ceea ce privește acest lucru sau alte lucruri. SMEO este condus după reguli bine definite în statutul acestui sindicat și deciziile sunt colective, nu sunt singulare. Eu consider că orice om care vine ca membru de sindicat e un lucru benefic pentru viața sindicală. Rușeț a fost suspendat, a fost membru SMEO de la înființare. S-a suspendat pe perioada când a deținut acea poziție la Medservim și presupun, nu știu acum, cred că s-a înscris din nou ca membru în cadrul SMEO”, a declarat Căldărușe.

Mitrescu: Sunt convins că Rușeț face jocuri

Vicepreședintele Federației Naționale Mine Energie, Constantin Mitrescu, crede că Ion Rușeț ar putea reveni în mișcarea sindicală, din moment ce Gabriel Căldărușe a declarat că e binevenit înapoi la SMEO. “Rușeț a fost în barcă cu Ciurel, cu Căldărușe, când au făcut cele mai mari prostii în CEO, în 2014-2015, când au pus umărul la distrugerea mișcării sindicatele. Sunt convins că Rușeț, mai ales acum de când nu mai e director la Medservim, are și el anumite jocuri, ca asta a făcut toată viața lui. Dacă v-a spus Căldărușe, e clar că așa este. Ultima poziție sindicală din care a plecat Rușeț, știu că era președinte executiv la SMEO. Nici nu știu dacă l-au radiat din funcție, vorbesc în mod oficial din actele de la Tribunal. SMEO e creația lui Ciurel, Căldărușe, Rușeț, masoni, e posibil orice. Cred că băieții au terminat banii și fac tot felul de jocuri ca să ajungă la butoane”, a conchis Mitrescu.

Loading...

Citește și

Jandarm din Țicleni, dat dispărut la Timișoara! Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în ALERTĂ!

Un tânăr de 23 de ani din Gorj este căutat de ieri în Timișoara, după …

4 comentarii

  1. Face jocuri , este adevarat . Mai ales pacanele si rumy.

  2. Jocuri murdare. Nu vad decat interesele propii. TOATE SINDICATELE!

  3. Are si moaca de pacanele,un beleujat [gugoman].

  4. Afara,cu tradatorul asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.