DIRECTOR din CEO CERE DAUNE!


Gabriel Giorgi vine cu precizări, după ce presa locală a relatat că societatea prestatoare de servicii în minerit ar fi pierdut procesul cu ANAF.

Problemele Minprest cu ANAF sunt vechi. Inspectorii antifraudă au făcut un control după ce sindicalistul Constantin Crețan a sesizat, în 2015, faptul că șefii societății nu au acordat tichete de masă salariaților. În urma controlului, ANAF-ul a făcut un raport prin care a dispus că societatea trebuie să acorde bonificațiile oamenilor. Șefii Minprest au contestat raportul în instanță. În presa locală, a apărut, săptămâna trecută, informația că societatea a pierdut procesul. Gabriel Giorgi neagă informațiile. “Decizia instanței de la Craiova a fost interpretată greșit. O vom contesta, vom face recurs la Curtea de Apel. A trebuit să contestăm acel raport al ANAF-ului. Până acum, nu am primit nicio decizie în baza contestației noastre. Cei de la București, Biroul Național de Soluționare a Contestațiilor, nu au emis nicio decizie în acest sens. Adică, să constate dacă este bun sau nu raportul făcut de inspectorii ANAF. Noi ne-am îndreptat către instanță pentru că s-a întârziat foarte mult cu această decizie și instanța a spus că atâta timp cât Biroul Național de Soluționare a Contestațiilor nu emite o soluție privind contestația, ei nu au fond de judecată. Și închid aici până când biroul respectiv nu emite o decizie. Dacă decizia este favorabilă noastră, este clar că nu ne vom mai îndrepta în instanța, iar dacă nu este favorabilă, o să o luăm de la capăt cu procesul. Nicidecum că ne-a respins nouă acea contestație sau că am pierdut procesul cu ANAF”, anunță Giorgi.

 

„Vom cere daune morale în numele Minprest și al persoanelor afectate”

Gabriel Giorgi este convins că, în final, Minprest va câștiga procesul cu ANAF. Directorul societății prestatoare susține că instanța deja s-a antepronunțat. A precizat că invocă o îndoială serioasă în privința legalității măsurilor dispuse de inspectorii antifraudă. „Instanța s-a și antepronunțat un pic. Constată o îndoială serioasă în privința legalității măsurii lăsate de către inspectorii ANAF. Și în acest sens ne-au și aprobat suspendarea executării până când rămâne decizia finală. Sunt convins că vom câștiga. După ce vom lămuri situația. Vom merge în instanță și vom cere daune morale în numele Minprest și persoanelor afectate”, a mai declarat Giorgi.

Giorgi: A fost ORDIN POLITIC. Au vrut să mă schimbe

Șeful Minprest Rovinari acuză că raportul și controlul ANAF a fost cu direcție politică pe vremea guvernului tehnocrat cu scopul de a fi schimbat din funcție. “Este evident. Raportul este tras de păr și este cu direcție, pentru că, în prealabil, au avut loc discuții cu acei inspectori și chiar ei s-au pronunțat în fața noastră că nu au cum să se bage ei în această speță că nu este de domeniul lor. Au spus că este chestiune de oportunitate și nu o stabilesc ei, iar când au venit cu raportul a fost întors la 180 de grade. Direcția a fost politică cu scopul de a mă schimba din funcţie. Este anormal să se întâmple ce s-a întâmplat“, a conchis Gabriel Giorgi.

Loading...

Citește și

Iată pe cine a vrut un partid să arunce în lupta pentru o primărie din Gorj!

Mariana Popescu, cetățean fictiv al municipiului Motru, și-a anunțat pe rețelele de socializare o candidatură …

2 comentarii

  1. BAI DIRECTORUL lui peste ai fundamentat tichete de masa in tariful de orestari trebuia sa le acorzi la oameni;te incadrezi in doua infractiuni;inselaciune si deturnare de fonduri care te duc la JILAVA.lasati trombonul cu dosare politicice,Asa zice si Dragnea desi el a furat cit a vazut cu ochii.

    • Doamna Dorina ce va batetii capu cu cel mai prost director din Gorj asta spune numai prosti daca nu era partidu asta era sigur cel mai lenes gunoier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.