DIRECTOR din CEO, DECIS să CANDIDEZE la PRIMĂRIE, în 2020


Directorul Carierei Roşiuţa a anunţat, săptămâna trecută, la un post local de televiziune că dacă liderii PSD îi vor propune, îşi va asuma o candidatură la Primăria Motru.

Constantin David afirmă că are dorința, putința, disponibilitate și forța necesare pentru a intra în bătălia electorală pentru postul de primar al celui de-al doilea municipiu al judeţului.“Având în vedere tot ce se întâmplă în spaţiul public şi în zona municipiului Motru şi văzând lucrurile cum stau, am decis că nu pot sta neutru să văd că lucrurile merg în zona în care merg. Mi-am propus să mă implic, pentru că dorinţă am, disponibilitate am, forţă am. Sunt un om puternic, care am trecut în viaţă peste orice.Am o familie care mă susţine şi care este mândria mea. Dacă partidul şi PSD mă va propune pentru acest post, cu mare plăcere accept şi cred că nu-i voi dezamăgi pe motreni”, a declarat directorul Carierei Roşiuţa.

Jianu: David, un contracandidat FACIL

O posibilă candidatură din partea PSD a lui Constantin David nu-i dă emoţii primarului PNL al Motrului. Gigel Jianu îl consideră pe directorul Carierei Roşiuţa uşor de învins. “Nu e nicio problemă. Fiecare partid îşi alege candidatul. Dar după cum ştiu, neavând un primar în funcţie, ştiam că cei de la PSD vor face un sondaj pentru desemnarea candidatului. După câte văd, domnul David a declarat că îşi doreşte să candideze. Mă bucur dacă ar candida, pentru că de câte ori ai un contracandidat facil, te bucuri. Este unul care, din punctul meu de vedere, nu prezintă un pericol pentru mine. Ne cunoaştem foarte bine, am lucrat împreună o bună perioadă de timp şi ştiu şi reacţia oamenilor, pentru că de când se vorbeşte despre o candidatură a dumnealui, am mai discutat şi cu oamenii, şi am văzut care este reacţia lor în ceea ce-l priveşte pe domnul David”, a conchis Gigel Jianu.

loading...
Loading...

Citește și

Din ciclul „Din beție te trezești…”! Comunicat, de la țeava cazanului, al sindicalistului „INDEOENDENT” Nicu!

„Lupta” pentru CEO se duce pe toate fronturile, din hăul cu lignit și până la …

Un comentariu

  1. Să nu fi citit David povestea cu Păcală? Cred că nu și mai cred că a citit foarte puțin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: