DIRECTOR din CEO, despre PROMOVAREA în DIRECTORAT


Șeful Minprest Rovinari vine cu precizări după ce numele său a fost vehiculat, în ultimele zile, pentru postul de director financiar al CEO.

Posibila promovare a lui Gabriel Giorgi în Directoratul CE Oltenia a stârnit o mulțime de reacții atât din rândul sindicaliștilor, cât și din cel al politicienilor. Cel mai dur atac a venit de la PNL Gorj. Într-un comunicat de presă, șeful Minprest este acuzat că a jignit minerii și energeticienii în trecut. Dan Vâlceanu a declarat că PSD își bate joc de angajații CEO, dorind să-i promoveze în conducerea companiei pe Gabriel Giorgi și Laurențiu Ciurel. Șeful Minprest Rovinari a venit cu replica. Giorgi spune că nu vizează postul de director financiar la CEO, pentru că nu are pregătirea de economist, ci de inginer. „Nu i-am făcut bețivi pe mineri. La vremea respectivă, a fost o reacție oarecum nefericită, pentru că s-a înțeles cu totul și cu totul altceva. Eu nu-mi permit niciodată să-i fac bețivi pe mineri. Reacția respectivă am avut-o la un grup restrâns de sindicaliști, nicidecum la mineri, pentru că minerii și energeticienii sunt baza Complexului Energetic Oltenia. I-am respectat tot timpul și îi respect în continuare. Nu mă promovează PSD. Faptul că am o susținere din partea PSD mă bucură și țin să le mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordă. Dar, dacă eu ar fi să ajung în Directorat, ar trebui să ajung în baza unui dosar depus pentru un post vacant, dosar din care să reiasă faptul că mă încadrez în criteriile care vor fi stabilite, bănuiesc, de către Consiliul de Supraveghere sau de către Minister. Nicidecum de către PSD. Domnului Dan Vîlceanu, probabil, că îi este frică de faptul că în cazul în care eu ajung în Directorat dumnealui nu o să mai ia contract de 2 milioane ca anul trecut. 100% este temerea lui. Din câte știu eu, se vacantează doar postul domnului Laurențiu Ciobotărică și, personal, nu am calificarea necesară să ocup asemenea post, pentru că nu sunt economist la bază. Eu sunt inginer. Să stabilim din capul locului că nu pot ocupa acest post. În cazul în care, pe parcurs se vacantează un post, și calificarea mea corespunde criteriilor respective, atunci, bineînțeles că voi intenționa să-mi depun candidatura”, a declarat Gabriel Giorgi.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: