DIRECTOR din CEO: M-au sunat din toate TABERELE


Fost coordonator al ALDE Gorj în campania electorală pentru alegerile locale, Ion Rușeț urmărește cu atenție scandalul din organizație dintre Dian Popescu și Scarlat Iriza.

Director al Departamentului Administrativ și Servicii din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Rușeț și-a anunțat retragerea din echipa de conducere a partidului lui Tăriceanu de la Gorj în luna septembrie a anului trecut. Fostul senator nu s-a implicat în campania electorală de la alegerile parlamentare. În prezent, este în continuare în stand-by din punct de vedere politic. Pe viitor nu exclude o revenire în politica de la vârful ALDE. Acum, nu-i place însă scandalul din organizație dintre senatorul Scarlat Iriza și copreședintele Dian Popescu. „După cum știți, nu mai sunt activ politic, nu mai am responsabilități politice din luna septembrie, nu mai sunt secretarul coordonator al lui ALDE. Asta este viața. Sunt în staționare. Acum, nu sunt în așteptarea unei oferte politice, sunt în așteptarea unei decizii personale pe care să o iau. Acum, nu știu ce evidențe mai sunt la ALDE, nu știu ce se mai află în evidențele organizației județene. Este un alt secretar general sau alt secretar executiv. În momentul de față, în ALDE este o confruntare internă pe care eu o consider distructivă pentru partid. Este un scandal care, în opinia mea, nu face cinste partidului. Slăbește organizația, pentru că eu, nu întâmplător am spus că nu știu ce evidențe mai sunt la ALDE Gorj. Sunt acuzații dintr-o parte și din altă parte legat de cooptări de membri pe ultima sută de metri pentru a se realiza nu știu ce cvorum de ședință. Cred că cei doi copreședinți trebuie să se hotărască odată când ies într-o conferință comună să spună care este strategia organizației județene pentru următoarea perioadă. Celor doi copreședinți să li se alăture și senatorul partidului, pentru că trebuie să recunoaștem, Scarlat Iriza, cu toate că a venit mai târziu în partid , este demnitar ales al partid, cu Robert Filip, care este și membru al biroului Ligii Aleșilor Locali la nivel național. Pe mine m-au sunat din toate taberele, rămân un observator atent al scenei politice. Vom vedea dacă revin în viața politică. Timpul le rezolvă pe toate, pentru că în viața politică revii într-un anumit moment. Poți să revii într-un moment de greutate pentru un grup politic și atunci când un grup politic se află într-un moment greu e oportun să revii și să-ți pui la dispoziție prezența”, a declarat Ion Rușeț.

Loading...

Citește și

CANDIDEAZĂ Bordușanu la DEPUTAȚI? Ce ANUNȚ face!

Numele secretarului general al PSD Gorj este vehiculat în interiorul organizației județene pentru o candidatură …

Un comentariu

  1. Te au sunat ???? De ce , au adus pacanele si carti de poker la sediile partidelor ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.