DIRECTOR din CEO, SUPĂRAT


Şeful Minprest Rovinari crede că societatea prestatoare de servicii ar putea fi dezavantajată la licitaţia privind împădurirea cu salcâm a unei suprafeţe de 60 de hectare de haldă, în zona Rovinari Est.

CEO Oltenia a scos, pe SEAP, la licitaţie contractul în valoare de 1 milion de lei. Pe 15 noiembrie, ar trebui anunțată firma câștigătoare. Gabriel Giorgi spune că Minprest Rovinari s-a ocupat şi anul trecut de împăduriri: “Nu înțeleg de ce a fost scoasă această lucrare la licitație, până acum se rugau de noi să ne ducem! S-a pus o condiţie de cheltuieli indirecte, nu ştiu care e relevanţa atâta timp cât cel mai important criteriu este tariful cel mai mic. Nu ştiu de ce s-a impus un plafon maxim de cheltuieli indirecte, când ştii că Minprest nu se poate încadra în acel plafon. Noi o să facem o ofertă şi o vom depune azi. Probabil că dumnealor nu au aflat că ne-am plătit toate dările către stat, probabil se gândeau că nu ne vom califica din acest punct de vedere. Îi anunţ pe cei de la compartimentul comercial că Minprest are zero datorii la stat”, a declarat Giorgi.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

3 comentarii

  1. Hotul asta de.Giorgi plange dupa ban,il doare in cot de oamenii din societatea pe care o conduce.

  2. domn director, sa pui puietii cu texanii tai, ca noi muncitorii nu mai calcam pe acolo dupa toate pacalelile si promisiunile gen PSD. sa nu cumva sa-ti trimiti catzelu (Tanase) sa ne cheme iar sambata/duminica la puieti, ca ii rupem picioarele. deci in concluzie: daca castigi licitatia de impadurrire, iti bagi puietii in fund.

  3. CEO are 90% din capitalul social al SC Minprest Rovinari si se cade ca lucrarile ce se pot efectua de aceasta subunitate sa fie executate in totalitate de subunitatea respectiva, dar, de aici NU se dau comisioane . Draga DNA intra pe fir si rezolva situatia si nu-i lasati pana cand fac paguba f.f. mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: