Director din Gorj prins cu MITĂ!

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Craiova au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe cauțiune, pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 14.12.2018, a inculpatului TĂNĂSESCU DAN, director executiv în cadrul Direcției pentru Agricultură Județeană Gorj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită.

Inculpatul Tănăsescu Dan va depune o cauțiune în valoare de 50.000 lei, care va fi consemnată pe numele inculpatului la dispoziția Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție sau prin constituirea unei garanții reale, mobiliare ori imobiliare, în limita sumei respective, în favoarea aceleiași unități de Parchet. În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:

La data de 13 decembrie 2018, inculpatul Tănăsescu Dan, în calitate de director executiv în cadrul Direcției pentru Agricultură Județeană Gorj, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a primit de la o persoană suma de 2.000 de lei, moment în care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante. Banii respectivi au fost pretinși și primiți de inculpat în scopul realizării demersurilor necesare obținerii, de către acea persoană, a subvenției pentru programul „Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a produsului tomate în spații protejate”, se arată într-un comunicat de presă.

loading...
Loading...

Citește și

Tichete de masă. Ultima noutate pentru cei care primesc acest beneficiu

Angajaţii care primesc tichete de masă au acum la dispoziție și metoda plății mobile, pentru …

3 comentarii

  1. Spagar, spagar , magar. Cum poti sa ceri spaga la un fermier care munceste zi lumina pe camp, in solariu sau sera , in caldura vara si frig iarna? Rusine spagarule cu salariu de 12000 lei lunar doar pentru ca dormi in fotoliu la ,, serviciu,,.

    • Cetarean nemultumit

      Ai dreptate gorjeanule! Se vaita ca au salarii mici. Nu.mi vine sa cred ce s.a intamplat. E socant.

      • Asta ca asta însă ce ne facem cu judecătoarele de la Tribunalul Gorj secția comercială , unele dintre ele au pus mânuța pe bănuți murdari ..sigur acele doamne cand aud câinii lătrând pe strada încep sa se îmbrace 🙂 sper ca cei din structurile abilitate sa pună capăt cât mai curând acestor infracțiuni , iar cine a pus mâna pe bani sa ajungă la pușcărie ca acolo ii este locul . Succes doamnelor , sper ca ați luat prețul corect pentru a va pierde libertatea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: