DIRECTORATUL CE Oltenia, COMPLET! Noul ŞEF în companie, MODEST!


În cadrul ședinței Consiliului de Supraveghere din data de 28 aprilie 2017, directorul SE Craiova II, Dan Vasile, a fost numit membru interimar al Directoratului CE Oltenia, pe o perioadă de maxim 4 luni sau până la finalizarea procedurii de selecție în vederea respectării dispozițiilor OUG 109/2011 privind guvernantă corporativă a întreprinderilor publice.
În acest moment, Directoratul CE Oltenia este format din 5 membri: Sorinel Gheorghe Boza – președinte, Daniel Antonie – membru, Ovidiu Balacescu – membru, Adriana Luminița Popescu – membru, Dan Vasile – membru.
Sorin Boza: „Directoratul CEO este complet, are cinci membri. Consiliul de Supraveghere l-a numit membru în Directorat pe Dan Vasile. Acesta are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul energiei, vine în conducerea CEO de la conducerea SE Craiova. Nu a fost numit cineva din afara sistemului”, a mai spus acesta. În Directoratul CEO, interimar membru în for este şi Adelina Popescu.
Conform declaraţiei de avere din mai, anul trecut, Dan Vasile e modest. Deţine din 2006 doar un apartament de 80, 73 mp , în Craiova şi o maşină, din 2008, Ford Focus. În schimb, are datorii de 75.ooo de lei şi 15.000 de euro. În ceea ce priveşte câştigurile, Dan Vasile, potrivit documentului postat pe site –ul companiei, a înregistrat venituri de 131.507 lei, iar soţia sa, peste 33.000 de lei.
loading...
Loading...

Citește și

„Floricica Dansatoarea” o comite din nou! Pesedistul Pupăzan s-a rebrenduit și o arde pe muzică ușoară de-i sar gumarii din picioare!

Marius Daniel Pupăzan, opțiunea burlescă a PSD pentru Primăria Cîlnic, nu contenește în a se …

Un comentariu

  1. Modest pregatit ati vrut sa spuneti, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: