Directoratul CEO decide, azi, programul de lucru al minerilor

colaj

Administrația Complexului Energetic Oltenia ia în calcul ca, în câteva cariere din județ, să se treacă la un program de lucru în două schimburi, în loc de trei.

Șefii celui mai mare producător de energie pe bază de cărbune din România au făcut, și ieri, o analiză în privința programului de lucru. Pe această temă vor fi consultați și liderii de sindicat din minerit și energie. Șeful Departamentului Relaţii cu Comunitatea din cadrul CEO spune că, probabil, în ședința de Directorat de azi se va lua o decizie. “În momentul de față, există o vulnerabilitate legată de desfacerea de cărbune în zonele Motru și Roșia – Peșteana. Subiectul trecerii la programul de douăsprezece ore e închis de două săptămâni. Nici nu l-am dezbătut, a fost doar o discuție cu sindicatele. Cel mai probabil, azi, în Directorat, se va lua o decizie”, a declarat Ion Rușeț.

Economii de două milioane de lei

Administrația CE Oltenia continuă analiza în privința optimizării transportului minerilor. În urma disponibilizărilor, anumite trasee vor fi scoase complet din circulație. „Până pe data de 30 iunie, administrația va lua o decizie finală. Discutăm despre o economie pe șase luni, care depășește două milioane de lei”, a precizat șeful Departamentului Relaţii cu Comunitatea.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.