Directori din minerit și doi lideri sindicali, la o întâlnire electorală a PSD! Țuilă a anunțat că nu vrea o candidatură la Motru


Liderul de sindicat de la Cariera Roșiuța, Nelu Roșca, și liderul de sindicat de la Cariera Lupoaia, Nicolae Bădița, dar și mai mulți directori din minerit, au participat joi la o întâlnire a organizațiilor PSD din zona Motru, evenimentul fiind legat de campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Roșca a precizat în fața audienței că nu este membru PSD și că, deși a fost cu alte partide, a fost ajutat de parlamentarii social-democrați din Gorj, în sală fiind prezent deputatul Weber, senatorul Cârciumaru și senatorul Iriza, asta în timp ce Bădița nu a scos un cuvânt. În cadrul întâlnirii, edilul de Cătunele, Florinel Țuilă a precizat că nu vrea o candidatură la Primăria Motru și că va rămâne membru PSD și candidat social-democrat la aceeași primărie.

150 de persoane au participat la întâlnirea organizată în incinta Casei de Cultură Motru, aici dându-și întâlnire organizațiile social-democrate din Văgiulești, Glogova, Cătunele, Samarinești și Motru. În sală, ca invitat, a fost prezent și Nelu Roșca, lider de sindicat din CEO, alături de mai mulți directori din minerit și direcții deconcentrate din zonă. Inclusiv directorul Spitalului Motru, Alin Efrim, a fost prezent în sală la întâlnirea electorală, dar și șeful EMC Motru, Mihai Dafinoiu, directorul Carierei Roșiuța, David Constantin, ingineri minieri, directorul UATAA Motru, Eugen Corcoață, directori de școli, Ion Sanda și Edi Pârvulescu, Ilie Petrescu și Ion Ghiga de la UIC Motru, directorul ELCFU, Tatomir Valentin, liderul de sindicat de la Lupoaia, Nicolae Bădița, primarii din cele patru localități, consilierii locali, simpatizanți și membrii de partid. În prezidiu au fost și liderii PSD Motru, Dorin Hanu și Cosmin Morega.

Target pentru Motru: Peste 3000 de voturi!

În fața celor prezenți a vorbit Mihai Weber, Cosmin Popescu și Florin Cârciumaru. Primii au dat indicații ferme legate de alegerile din 26 mai, de pregătirea în campanie și de targetul impus organizațiilor în timp ce Florin Cârciumaru a atacat ALDE pentru cum și-au făcut campanie, cerând un scor bun la scrutin.
S-a mai discutat în acest cadru despre banii aduși în Gorj și de existența celor 175 de șantiere deschise în județ care vizează apă, canalizare, școli, grădinițe, spitale, infrastructură, stații de epurare, biserici, dispensare, săli de sport.

loading...
Loading...

Citește și

Târgujieni, MURIȚI liniștiți, incompetenții sunt tot la încasare! Securitatea şi siguranţa civică, la voia întâmplării! Primarul municipiului Tg-Jiu, șeful Poliției Locale, prefectul județului, inspectorul șef al IPJ Gorj și membrii ATOP, INEXISTENȚI!

Insulița Jiului – cartierul Bicaz – municipiul Tg-Jiu, este locul unde se poate muri în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.