duminică , 21 octombrie 2018 - 12:19

Directorii CEO, CONDAMNAȚI!

Fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciobotărică, membru în Directoratul companiei, Daniel Antonie și fosta șefă a Direcției Juridice, Dorina Jianu, au fost condamnați la pedepse de trei ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, în dosarul în care au fost judecați pentru acordarea unor plăți compensatorii lui Aurel Medințu, fost director în cadrul companiei, pentru a demisiona din structura de conducere a acesteia.

 

loading...
Loading...

Citește și

Organizatorii schimbă locația de desfășurare a Festivalului Răciturilor din Peștișani

Festivalul Răciturilor nu se va mai desfășura în curtea Liceului Tehnologic „Constantin Brancuși” din comuna Peștișani …

7 comentarii

 1. Penaliii! Afara cu ei!

 2. Vreti o bomba? La plecarea lui Ciobotatica a intrat o nota in Directorat prin care individul era recompensat cu..,300.000 lei!verificati, dacă nu credeți… Ghiciți cine a semnat-o, ce individa..

 3. prejudiciul creat de psd intre 2011-2015=350 milioane de euro. CEO avea 20 de milioane de euro profit in la 31.12.2011, iar numai dupa 3 ani a ajuns la 330 milioane de euro pierdere. manager dan laurentiu ciurel-vicepresedinte psd Gorj. salariul brut al pensionarului medintu = 128000lei/6luni compensatorii=21333 lei. doar brut. la care se adauga alte cheltuieli salariale. pe perioada cat a fost reangajat de psd-istul ciurel a primit 770 mii lei (7.7 miliarde lei vechi) salariu brut, la care se adauga alte cheltuieli ale angajatorului cu salariatul. ciurel este liber, iar cei care au respectat legea psd sunt arestati. rusine judecatorilor spagari.

 4. Acest borfas Antonie este un volan de clasă. Trebuie sa plătească pentru prejudiciile aduse companiei. Pe langa faptul ca este slab pregătit profesional si-a pus pe functii toti hoții si slabi pregatiti profesional sa fure împreună. Acesta este începutul. Urmeaza: Paraschivu si gâscă lui de lîngă i. Cat de curând vine si vremea lor sa plătească.

 5. Să primească cu executare

  Sperăm să răspundă toți care au încălcat legea cum ar fi : Olaru, Lăzăroiu, Paraschivu subalternul lui Antonie, șefii de subunități , o parte din juristi, niste șefi de la investiții si achiziții publice.
  Ps. Sperăm că procurorii vor face apel si penalii vor primii pedeapsă cu executare.

 6. FOST MINER LA ROSIA

  Sa il ia si pe tatăl lui Ioniță Iustin cel mai slab conducător din Rovinari ia patronat afacerile cu DOGERIC (cu asigurări false si neomologate pentru transport persoane) si a pus doi hoti la ROSIA in funcție.
  MOGOS cărbune patron al depozituluide la ROSIA,fier vechi, role reductoare motoare covor de banda ptr balastiere ELECTROMAGNET PUNCT INCARCARE .
  STAVARU fier vechi ULEI DE TRANSFORMATOR cupru

 7. Pentru acesti distinsi domni(si altii) din conducerea CEO cea mai buna pedeapsa este prestarea neremunerata a muncii intr-o cariera, la actionarea benzii. Nesimtitii, nu au apreciat si nu apreciaza munca sclavilor din minerit si nu numai. La munca productiva, nu la furat, hahalelelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.