sâmbătă , 16 noiembrie 2019 - 3:09

Directorul Boza, așteptat miercuri dimineață de minerii de la Jilț Nord!


La fel ca minerii de la Lupoaia, care l-au așteptat luni pe directorul general al CE Oltenia în sala de apel, pentru discuții legate de salarizare, condiții de muncă și desființarea departamentului de inspectorii sociali, salariații Carierei Jilț Nord vor o discuție similară cu Sorin Boza. Managerul este așteptat astfel, miercuri dimineață, să le întoarcă vizita minerilor de la Jilț Nord, care cu exact o săptămână în urmă au venit pe jos la sediul executiv al companiei, supărați că au fost trădați de liderii lor de sindicat.

Directorul general Sorin Boza pare singurul în măsură să mai câștige încrederea angajaților CEO, care nu și-au revenit încă după trădarea de miercurea trecută a liderilor de sindicat. De asta, Boza este așteptat la Jilț Nord pentru o discuție corectă și mai puțin tensionată cu minerii de aici, salariați care s-au dovedit că sunt mai mult decât hotărâți, parcurgând 40 de kilometri pe jos, pentru o discuție bărbătească cu administrația. Cu siguranță, la fel ca la Lupoaia, Boza își va respecta promisiunea de a discuta cu angajații pe fiecare problemă ridicată de aceștia, și va onora întâlnirea cu salariații de la Jilț. Cu siguranță, aici se va discuta despre salarizare, noul CCM, armonizarea a doua, condiții de muncă dar și inspectori sociali, acest ultim punct fiind cerut de cei 80 de protestatari, în seara de miercuri spre joi, în sediul CEO. De altfel, protestatarii de la Jilț au fost cei care i-au smuls lui Boza promisiunea că acest departament va fi desființat, liderii sindicali care au acest statut revenind la fostele posturi din CEO.

loading...
Loading...

Citește și

Vienescu: Postul de manager și cele din Comitetul Director al Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu, scoase la concurs, în regim de urgență!

Actuala conducere a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Tg-Jiu are zilele numărate! Atât postul de …

Un comentariu

  1. Gustave le Bon

    Liderii, ai mari, au ratacit cararea, s-au departat de multime si asta trebuie sa-i coste. Nu te poti lupta cu multimile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: