Directorul CEO, vizită neaşteptată în carierele din Motru! Un utilaj împotmolit l-a pus pe drumuri


Directorul general al CE Oltenia, Sorin Boza, a fost prezent sâmbătă într-o vizită inopinată în cele două cariere din zona Motru. Oficialul companiei a venit mai exact pentru cariera Roșiuța unde un excavator s-a împotmolit. Acesta a mers şi la Lupoaia.

Directorul CEO a fost anunțat că un utilaj de la Roșiuța nu mai funcționează. Excavatorul problemă se împotmolise pentru că nu erau făcute vetre în fața acestuia, sistemul de canalizare pentru scurgerea apelor adunate din ploi fiind, de asemenea, deficitar ori lipsind cu desăvârșire. La prezența directorului general utilajul a fost scos și pus pe poziție în frontul de lucru.

loading...
Loading...

Citește și

LIDER din CEO – SUPĂRAT pe PREMIERUL Dăncilă

Vicepreşedintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, şi-a exprimat din nou nemulţumirea, pe pagina de socializare, …

3 comentarii

  1. Managerul s-a dus de urgenta sa-i faca teren de tenis lui Davide.Ca daca s-a dus sa scoata excavatoarele din mocirla trebuie sa aiba mare grija sa nu devina o obisnuinta ca nu prea sunt utilaje auxiliare si unde sunt nu prea este motorina. Prietenii stiu de ce.

  2. Eva-Ioan-Ion-De🤣-Ion-Ana-Ion-Iulică !!!!! Pleacă de acasa, spunând ca merg la serviciu, ca sunt ziaristi(😜😂🤣😜😂🤣) !!!!! Chiar asa, el crede pe bune, ca un manager al unei companii, trecând pe la unul din punctele de lucru, e in VIZITA INOPINATA🤣🤣🤣🤣!,, articol de “ gazeta” si de “ ziarist”! Baaaa, 6( șase ) !!!! Sefu😂😂😂😂😂😜!,,, Treci mai dragule, Ion de Ion, la ceva util, tie si familiei tale!! Sau poate ca asta ți-a fost ursit!!! Daca ai fi fost Ion de Gheorghe, sau Ion de Dumitru, alta ar fi fost situația!!!!

  3. A sacrificat marele manager timpil lui pretios pentru asa ceva ?Mai bine o chema pe MINO la birou sa lucreze la ceva in folosul companiei 🙂 🙂 si MINO isi sacrifica mult timp din cate am auzit , sa-l vada satisfacut pe marele presedinte al directoratului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.