Directorul Liceului Țicleni a plecat în Polonia deși nu are adjunct! Luna trecută a fost în Italia


Mihai Istrate, directorul Liceului Tehnologic Țicleni, a plecat iar în străinătate, aceasta fiind a doua deplasare a șefului școlii de la începutul noului an de învățământ. Deși, inspectorul școlar general, Marcela Mrejeru, anunța luna trecută, când liceul fierbea pe motivul profesorului cu trecut infracțional, că nu-i va mai permite deplasări directorului, școala neavând adjunct, Istrate a ignorat acest lucru și a luat drumul spre Polonia. În lipsa directorului, conducerea liceului a fost pasată unui membru a Consiliului de Administrație a școlii, ca și data trecută.

Numai de la începutul acestui an școlar, la liceul din Țicleni s-au petrecut mai multe incidente, niște elevi s-au bătut, unul fiind exmatriculat, iar verișorul directorului a fost dat afară din școală după aflarea trecutului său infracțional. Aceste evenimente nu l-au ținut însă pe loc pe directorul liceului, Mihai Istrate petrecându-și cea mai mare parte a serviciului în excursii cu elevii pe proiecte cu finanțare UE. Și acum, Istrate, spun dascăli din școală se află în Polonia la un astfel de proiect, deși inspectorul general al IȘJ Gorj a anunțat public, luna trecută, că-i va interzice să mai plece din școală, știut fiind faptul că respectivul este abonat la plecările în străinătate.
Mrejeru a fost nemulțumită că Istrate a lăsat liceul pe mâna unui membru al CA-ului școli.
De altfel, Istrate a făcut mai multe deplasări și cu primarul localități și alți demnitari și aleși locali, inserați în grupul de copii pentru a vedea capitalele Europei și pe motiv că edilul de Țicleni este moșul copilului său.
Grupul de elevi și profesori de la Liceul Țicleni, conduși de Istrate, director PSD, a plecat sâmbătă în Polonia.


Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.