Directorul Medserv Min, în ultimele zile de mandat, cu mașina de serviciu la cumpărături. Ce nume este vehiculat pentru a-i lua locul lui Gavrilă Pop


Directorul executiv al Medserv Min SA, Gavrilă Pop, se află în ultimele trei săptămâni de mandat la conducerea societății deținute de CEO și, dacă tot a reușit performanța de a scoate cel mai mic profit din ultimii șase ani, s-a gândit că e normal ca toate resursele firmei să fie la dispoziția sa. Așa că, duminică, 5 martie a.c, Pop se afla la cumpărături, într-un supermarket din sudul Tg-Jiului, cu mașina de serviciu.
Potrivit unor surse, la finele acestei luni, Pop va fi înlocuit în funcția de director al Medserv Min SA de purtătorul de cuvânt al ALDE Gorj, un personaj care și-a manageriat firma proprie cu succes, având o cifră de afaceri comparabilă cu a unui chioșc care vinde covrigi la colțul blocului.

Profit istoric la Medserv Min

Un Renault albastru, cu numărul MSM, a suferit de singurătate, ieri dimineață, mai bine de o oră și jumătate, în parcarea unui supermarket din sudul Tg-Jiului, până ce utilizatorul său și-a făcut cumpărăturile. Autoturismul este proprietatea Medserv Min SA, firmă al cărei acționar majoritar e CE Oltenia, iar cel care o exploatează și în afara orelor de serviciu este chiar directorul executiv al societății, Gavrilă Pop.
Dar ce mai contează câțiva litri de benzină decontați din bugetul Medserv Min, când societatea a reușit să încheie exercițiul financiar precedent cu un profit istoric… 1.000 (o mie) de lei. Istoric, în sensul în care este cel mai mic din ultimii șase ani, iar comparativ cu anul precedent, profitul firmei deținută de CEO a scăzut de 48 de ori.

Cine-l înlocuiește pe Pop

Gavrilă Pop își încheie mandatul la Medserv Min SA pe data de 20 martie și, potrivit unor surse, în locul său va fi adus un personaj cel puțin la fel de performant ca manager.
Cel mai vehiculat nume pentru funcția de director executiv al Medserv Min SA este cel al lui Eftemie Popescu, purtătorul de cuvânt al ALDE Gorj.

Popescu este un politician cunoscut și un afacerist desăvârșit. Firma sa, Transforest Concept SRL, a avut, în 2015, o cifră de afaceri de doar 8.915 lei, cam cât a unei covrigării deschise două zile pe săptămână, și a înregistrat pierderi de 5.000 de lei. Culmea e că societatea a înregistrat cheltuieli salariale de 14.400 de lei, mai mari decât cifra de afaceri, cu singurul său angajat, inginerul silvic Eftemie Popescu, administrator și asociat cu 95%.

loading...
Loading...

Citește și

Iată cine sunt cele trei persoane susținute de liberali pentru postul de subprefect de Gorj!

Guvernul a decis în ședința de marți, 10 decembrie a.c., schimbarea din funcția de subprefect …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: