Directorul Pedichiură l-a dat în judecată pe primarul Romanescu


Pe data de 25 aprilie, Marian Rotaru, fostul șef de la Direcția de Patrimoniu a Primăriei Târgu-Jiu, l-a dat în judecată pe primarul Marcel Romanescu. Primul termen în dosarul aflat pe rolul Tribunalului Gorj va avea loc pe 26 iunie, adică la finalul acestei luni.

Litigiul va fi tranșat de judecătorii Secției de Contencios Administrativ și Fiscal. De altfel, pe 17 mai, Rotaru a câștigat pe fond anularea HCL nr.439 din 26 noiembrie 2018, emisă de CL Târgu-Jiu, prin care acesta a fost destituit din funcția deținută la Direcția de Patrimoniu. Sentința nu este definitivă și putea fi atacată cu recurs. Deocamdată, pe portalul de justiție nu apare vreun recurs declarat de CL Târgu-Jiu. Procesul a fost inițiat de Instituția Prefectului Județului Gorj pe 10 ianuarie 2019.
Consilierii locali au decis, în noiembrie, prin vot secret demiterea lui Rotaru desi nu aveau competența legală să facă asta. Proiectul de hotărâre a fost inițiat de Eduard Berca și criticat de primarul Romanescu. Secretarul municipiului Grigore Jianu a considerat că hotărârea era ilegală, el necontrasemnând hotărârea respectivă.

loading...
Loading...

Citește și

Fiul unui miner de la Cariera Peșteana, operat pentru a doua oară! ARE NEVOIE DE AJUTOR!

Tânărul Cristian Ovidiu Marcu, în vârstă de 25 de ani, va suferi o a doua …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: