duminică , 20 octombrie 2019 - 6:04

Directorul unui IMPORTANT Colegiu din Târgu-Jiu se PENSIONEAZĂ

director-GORUN

Gheorghe Gorun, directorul Colegiului Național Spiru Haret din municipiul Târgu-Jiu, va ieși la pensie în luna august. Acesta se va pensiona după 48 de ani de învățământ și aproape două decenii ca director al CNSH.

În luna august, profesorul Gheorghe Gorun, unul dintre cei mai respectați din județ, se va pensiona. Acesta are o vechime de 48 de ani pe cartea de muncă, ani petrecuți la catedră și 18 ani ca director al Colegiul Național Spiru Haret (CNSH) Târgu-Jiu. „Nu pot să definesc starea de spirit. Îmi aduc aminte de prima zi de școală, 1 septembrie 1970, cât de entuziast, de bucuros și nerăbdător eram să înceapă mai repede. Nu am regretat niciodată că am fost ceea ce sunt, adică profesor. Mi-am dorit să fiu profesor încă de când eram copil. Ne jucam și de-a școala și mie îmi plăcea să joc rolul profesorului și, prin urmare, Dumnezeu m-a ajutat, așa cum m-a ajutat în toate, să îmi împlinesc această foarte fierbinte dorință din copilărie, care nu s-a estompat deloc cu trecerea celor 48 de ani. A venit, prin urmare, și vremea despărțirii, sunt atât de multe despărțiri pe care omul le trăiește în viața lui, încât nu știi pe care s-o socotești a fi cea mai dureroasă. E adevărat că și de această venerabilă școală m-am atașat peste măsură de puternic. În aproape 18 ani cât am reprezentat această școală, a fost unul din locurile pe care eu le-am iubit incredibil. Acesta este locul pe care cred că l-am iubit cel mai mult. Așa se și explică, poate, dincolo de ajutorul pe care mi l-a dat Dumnezeu, că în istoria acestei școli, care se apropie de 185 de ani, directoratul este cel mai lung. Nu atât de mult că plec din această funcție mă încearcă o oarece stare de nedumerire, cât faptul că ne apropiem de final, de plecarea către un alt tărâm, până la urmă, pe care nu prea avem cum să-l descifrăm și nici să-l evităm. Plec cu mulțumirea că nu am făcut degeaba umbră nici pământului și nici acestui loc încântător de frumos, pentru că m-am străduit să fac ce am făcut cât am putut eu de bine și judecător îmi este Dumnezeu că tot ce am făcut am făcut cu totală bună credință”, a spus profesorul Gheorghe Gorun.

loading...
Loading...

Citește și

38 de ani de la revolta anticomunistă a minerilor din Motru! Primarul marchează momentul SEC, intenționează să schimbe denumirea Parcului Central

„Ceauşescu, PCR, pâinea noastră unde e?“, asta au strigat minerii din Motru în octombrie 1981, …

6 comentarii

  1. SANATATE SI UN PRAZ VERDE.DAR II RAMAN POZELE LIPITE PE GEAMURILE DE LA PNTCD, CACI POZELE LUI SI ALE LUI CATRINOIU STAU PE TOATE GARDURILE.

  2. Oricum socotesc , 2016-1970 tot 46 imi rezulta ! Voi de unde ati scos 48 ?

  3. Multa sanatate domnule profesor. Ati fost si veti ramane mentorul zecilor de generatii de discipoli.Ati dat societatii impreuna cu colectivul profesoral cu care ati colaborat caractere, oameni adevarati. Sa aveti noroc de ce este mai frumos pe aceasta lume !

  4. Oricum socotește Othello, că-s 48 sau 46, adunați cu 22-23, vârsta minima la care puteai deveni PROFESOR, ABSOLVENT DE FACULTATE , nu un parat suplinitor care nu reușiseră la admitere! 46(48)+22(23)=(~)68-71 ani! Câți are domnu’ profesor? A fost cumva absolvent de universitate muncitorească, si aia la seral, in timp ce presta pe vreun buldozer? Întreb si eu, nu știu!!!

  5. Cu bune si rele, un Ca e pe langa lege….nu mai conteaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: