sâmbătă , 18 ianuarie 2020 - 16:25

Discriminările, pe cale de dispariție! Din ianuarie, aceeași grupă de muncă pentru toți angajații ELCFU și din termocentrale!


Administrația CE Oltenia a fost de acord să cerceteze, într-o comisie, în urma revendicărilor și a grevei japoneze, discriminările pe de grupe de muncă existente în companie. Vizate de verificări sunt termocentralele și ELCFU, unde există mari diferențe salariale ca urmare a aplicării grupelor de muncă.

Începând de miercuri, comisia de verificare a discriminărilor va începe să fie închegată, fiind formată din reprezentanți din executivul CEO. Comisia va verifica în următoarea perioadă de ce la secțiile ELCFU nu se aplică peste totacceași grupă de muncă, știut fiind că la Craiova au grupă specială, cei de la Motru au grupa a doua, iar cei de la Turceni, Rovinari și Husnicioara au condiții normale de muncă.
Angajații ELCFU Motru sunt în continuare în grevă japoneză, ca și salariții de la Lupoaia, Roșiuța, Tismana II și Jilț Sud.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.