Discuție doar cu TESA la Cariera Roșiuța, în sala de raport!


Pe lângă vizitele făcute luni la EMC Motru și la ELCFU, șeful Directoratului CE Oltenia, Sorin Boza, a trecut și pe la Cariera Roșiuța. Aici a avut loc o discuție, în sala de raport, dar, numai cu șefii unității, cu șefii de sectoare și cu o parte a personalului TESA. Minerii obișnuiți, CFL-iștii, nu au fost chemați la întâlnirea cu Boza, în acest cadru discutându-se problemele unității miniere.

Vizita de lucru a șefului Directoratului CEO nu a fost una care să privească și problemele cu care se confruntă salariații din producție, ci una care a privit mai mult imaginea de ansamblu a carențelor din unitatea minieră. De asta, Sorin Boza a preferat să discute doar cu liderul de sindicat din unitatea din Motru, cu directorii și cu șefii de sectoare, întâlnirea având loc după ce minerii au intrat la schimbul doi. Angajații ceruseră, în scris, administrației CEO, o întâlnire la Roșiuța și Lupoaia, oamenii fiind nemulțumiți de lipsa de informare a personalului, de problemele din producție și de lipsurile necesare bunei funcționări a unității.

loading...
Loading...

Citește și

Un inspector social din CEO crede că are gratis apă caldă și căldură pentru că e și LIDER SINDICAL! A fost dat în judecată repetat pentru neplata utilităților

[ads] Liderul Sindicatului Liber Cariera Roșiuța, Nelu Roșca, crede că statutul său de șef peste …

7 comentarii

 1. renuntati total la sindicate…adunati banii pe un an…va luati paine..de ce sa i dati la niste excroci..

 2. Supărare mare ca nu a fost invitat și narodul de Bunoaica!! Pai c sa faci mai liderul lui Peste tu acolo? Tu nu știi sa scrii!! Foarte bine ca s-a discutat de problemele carierei !!!!
  Ești invidios Bunoaica? Stai dracului in mocirla ta . Tu suna-l pe Cretan poate te mai bagă ala in seama puțin!

 3. Aveți grijă, să nu pățiți ca alții, cu retragerea din sindicat. Asta și-ar dori administrația, să poată face cum vor ei. Ex :Sarcina,… Nu uitați, că toate primele de 11 milioane, combustibilul de 6 milioane, adaosul de 3 milioane, care nu este altceva decât prima de vacanță, cei 50 milioane de lei introduse în salarii,… toate acestea sau luat numai și numai prin muncă sindicala. Să nu credeți ca vine cineva și va bate la ușă și vă întreabă dacă vreți acești bani? Știu că este greu, știu ca aveți salariile mici, dar toate astea nu vi le dă nimeni fără cearta, nopți nedormite, drumuri la București, Minister, Parlament. Cu timpul aceste prime vor fi luate numai și numai de membrii de sindicat. Ceilalți vor fi puși la zid, ca peste tot. La Gară la CEO, sunt 630 de texani. Majoritatea nu sunt membri de sindicat, dar vor același drepturi. Afară cu ei. Să rămână 250 cât au fost la înființarea CEO. Toată ziua îi vedeți cu plasele prin Piața mică după cumpărături. Nu au treabă cu serviciul, dar lunar baga cardul în bancomat și iau o grămadă de bani.

  • Se vede ma Gagiule ca esti un smekher de sindicalist care lucra si lucra si dai dai dai pe la soare la mare si la mai mare . Ce au obtinut sindicatele pentru MEMBRII lor care dau bani la tradatori spor de conditii grele scazut spor de pericol scazut prima de vacanta /tichete LIPSA alimente protectie LIPSA grupa de munca VANDUTA Nu sti BA ce e greul daca ai stiut ai uitat de cand esti LIBER (atentie nu lider) de sindicat nu mai sunt muncitori in cariere cei ramasi nu ajung nici pentru 5 zile / saptamana si se lucreaza 7 lucreaza unul pentru 3 ca in ceata lui Pitigoi (daca ai fost pe la scoala) pentru ca din 97 sindicatele au avut un singur dor sa ramana duar ai LOR. Grila de salarizare apa de ploaia creste in progresie geometrica de la clasa 30 . Sefi au evoluat de la sex prin telefon la servici prin telefon vai de subordonati ! Piese schimb NU echipament de protectie NU Conditii de munca de exterminare impletit cu stres si scarba sindicala MARS !

 4. Roșca ce drk ai negociat în subsidiar.Daca știi ce e ăla.

 5. Multi cauta sa blameze asa numitii CFL -isti. Dar fara aportul multora din aceasta categorie de personal direct productiv activitatea CEO nu ar fi posibila. Asta pentru ca ei sunt cei care conduc si coordoneaza bunul mers al activitatii de productie si mentenanta . Sunt cei care cu personal din ce in ce mai redus si materiale si echipamente aflate la limita de subzistena reusesc sa mentina utilajele si instalatiile in functiune.

  • Muncesc de nu mai au unghii la maini… eu nu cunosc un cfl-ist care sa puna mana pe ceva… poate pe poola cand se pisa..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.