DISCUȚII pentru MAJORAREA salariilor în CEO


Liderii FNSE „Univers” au trimis ieri o adresă Directoratului CEO în care solicită o ședință pentru a se stabili comisia de lucru care să rezolve problema salariilor angajaților din companie.
Așa cum a convenit administrația cu sindicatele, până la sfârșitul anului, problema angajaților cu salarii mici va fi rezolvată. Grila de salarizare va fi schimbată iar comisia de lucru va fi constituită în câteva săptămâni, după cum a declarat președintele SME Jilț, Adrian Marciuc: „Trebuie să punem în practică ce am convenit anterior. Probabil vom convoca și o ședință a comisiei paritare”, a mai spus acesta. Aproape 3.000 de oameni din CEO au rămas cu până la 10 clase de salarizare. Reprezentanții celor patru federații sindicale urmăresc o corecție salarială, fiind deja foarte cunoscută situația în care pentru aceeași meserie, diverși angajați sunt plătiți diferit, existând discrepanțe între salarii de până la 700 de lei.
loading...
Loading...

Citește și

Fiul unui miner de la Cariera Peșteana, operat pentru a doua oară! ARE NEVOIE DE AJUTOR!

Tânărul Cristian Ovidiu Marcu, în vârstă de 25 de ani, va suferi o a doua …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: