Dispare Dispensarul TBC de la Pasarelă! Și nu oricum, ci pe 244.000 de lei!


Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu a scos la licitație lucrările de demolare a Dispensarului TBC aflat în curtea unității medicale de la Pasarelă. Firmele interesate se pot înscrie pentru prestarea lucrării, suma pusă în joc depășind 244.000 de lei. Autoritățile medicale au decis că spațiul în care a funcționat dispensarul trebuie să dispară din peisaj.


Fostul Dispensar TBC din municipiul Târgu Jiu nu mai este folosit pentru activităţi medicale. Este vorba de imobilul de lângă spitalul de la pasarelă. Aici a funcţionat zeci de ani dispensarul TBC din municipiul Târgu Jiu.
Clădirea este foarte veche şi are structura de rezistenţă afectată. Prin urmare s-a ajuns la concluzia, încă din 2016, este potrivit să se treacă la demolarea clădirii care este dezafectată de mai mulţi ani. A fost alocată suma de 10.000 de lei pentru serviciile de proiectare-elaborare a documentaţiei tehnice în vederea demolării clădirii Dispensarului TBC din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu iar acum alți 244.000 de lei pentru lucrările de demolare.
Firmele interesate se pot înscrie la licitație până pe 11 octombrie pentru a demola una dintre cele mai vechi clădiri din Târgu-Jiu care, din păcate, a devenit o ruină.
Dispensarul a fost preluat în 2010 de Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu de la Sanatoriul Dobriţa, printr-un ordin al Ministrului Sănătăţii de la acea vreme, şi de atunci clădirii nu i-a fost adusă nicio îmbunătăţire. Din cauză că s-a degradat tot mai rău, clădirea nu a mai putut fi folosită pentru activităţi medicale.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: