Disponibilizați de la SE Turceni!


A doua termocentrală a CE Oltenia va disponibiliza 75 de salariați, pe criteriul pensionării. Este vorba despre SE Turceni, de unde vor pleca, la fel ca în toate sucursalele și unitățile companiei, personal TESA și muncitori.

Compania va disponibiliza în total 649 de muncitori și 351 de salariați TESA. De la SE Turceni și-au depus cerere de plecare voluntară nouă salariați. Cei disponibilizați pe criterii de pensionare și pre-pensionare vor primi venit de completare, ajutor de șomaj un an și plăți compensatorii. La nivelul CE Oltenia, și/au depus cereri de plecare voluntară peste 65 de angajați.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.