Dispoziția de reîncadrare a contabilului Primăriei Albeni, lipită pe gard!


După ce l-a dat afară din primărie, în luna februarie, pe contabilul instituției Buculea Laviniu Gabriel, primarul comunei Albeni, Ionuț Stan, a revenit asupra deciziei greșite. Pe 5 aprilie, primarul a dat o nouă dispoziție care o revocă pe cea din 13 februarie, edilul stabilind că îl reîncadrează pe același post de contabil, asta din data de 10 aprilie 2019. Primarul a rămas însă cu decizia în brațe, deoarece nu a avut cui să i-o mai dea.

Stan a luat decizia chiar să-i trimită pe subalternii săi acasă la Buculea, în comuna Săcelu, săptămâna trecută, ca să-i înmâneze decizia și să-l roage să revină la muncă. Deși i-a trimis cu microbuzul școlar, funcționarii din Albeni nu l-au găsit pe Buculea. Motiv pentru care, primarul a cerut să i se lipească dispoziția de reîncadrare a lui Buculea pe gardul locuinței acestuia.
Unii locuitori din Albeni au reacționat, pe rețelele de socializare, comentând pe seama ,,răzgândacului’ din fruntea administrației locale, care de teama Curții de Conturi care trebuie să vină în control în instituție, și-a anulat propria decizie. S-a comentat însă și despre utilizarea microbuzului școlar în alte scopuri de către primar astfel: „în mod foarte suspicios își permite să se folosească de un artificiu ilegal să scoată majoritatea salariaților(din părimărie) și îmbarcandu-i ilegal în microbuzul școlii(microbuz care are regim special pentru transportul elevilor) și unde credeți că s-a deplasat? În încercarea de a acoperi ilegalitățile făcute împotriva angajatului contabil Buculea Laviniu, a găsit năstrușnica soluție de a repara o ilegalitate cu alta mai mare, punându-i să afișeze la domiciliul contabilului din comuna Săcelu o dispoziție de repunere pe postul deținut anterior”.
Dispoziția lui Stan, plouată și bătută de vânt, stă și în prezent, sfâșiată, pe gardul salariatului Buculea, folosit pe post de avizier de primarul trecut în barca Pro România.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Un comentariu

  1. Decizia de DCM odata comunicata NU mai poate fi revocata( art.436CPC, Decizia 18/2016 a ICCJ) Primarul a gresit enorm de mult cu DCM, fiind pasibil de a plati si daune morale, profesionale si salariile pana la data emiterii de instanta a hotararii judecatoresti (sentinta civila) respectiv pana la data erintegrarii efective .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.