Doctoriță de la Spitalul Rovinari, prea specializată pentru SJU Târgu-Jiu! Candidatei i s-a respins abuziv dosarul de concurs


O comisie de concurs a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu i-ar fi respins în mod abuziv dosarul de candidatură dr. Bivolaru Nicoleta Denisa, care profesează ca medic coordonator al compartimentului RMFB a Spitalului Rovinari. O spune chiar candidata care, într-un mesaj adresat Gorj-Domino, susține că în cazul ei s-ar fi comis un abuz, în cursa pentru un post de medic specialist specialitatea Recuperare Medicină Fizică și Balneologie din cadrul Secției Recuperare Medicină Fizică și Balneologie a SJU Târgu-Jiu rămânând doar un doctor care profesează la Spitalul Petroșani.

„Candidatul al cărui dosar a fost RESPINS, adică eu, Bivolaru Nicoleta Denisa, sunt medic PRIMAR, adica am grad superior celui invocat de conducerea spitalului, respectiv medic specialist. Din aceasta cauza mi-au respins dosarul”, a comunicat medicul din Rovinari, asta deși publicația nu a menționat decât că, la respectivul concurs de la SJU Târgu-Jiu, un dosar a fost respins.
„În România nu mai poți concura pentru un post din specializarea ta pentru ca ești prea specializat și cu experiență??? Eu văd această respingere a dosarului meu, care conținea toate diplomele cerute, ca pe un abuz, mi se pare o nedreptate”, a completat dr.Bivolaru Nicoleta Denisa.
Cert este că o comisie de concurs a SJU Târgu-Jiu a stabilit pe 3 mai că dosarul candidatei în cauză se respinge deoarece ,,înscrierea pe postul publicat se face conform gradului profesional menționat în anunțul de concurs al unității organizatoare”.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce posturi și-au REZERVAT secretarii de stat gorjeni! Cine rămâne ȘOMER și cine încasează o pensie de 14.000 de lei, lunar!

Gorjenii din Guvernul Dăncilă, cu o singură excepție, nu rămân șomeri, însă pe posturile rezervate, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: