DOCUMENT: CEO cere REVOCAREA lui Petroniu!


Directoratul Complexului Energetic Oltenia (CEO) a decis să-l revoce pe Ion Petroniu, director al Direcției Strategie Dezvoltare, dintr-o poziție de reprezentare a companiei într-o societate la care aceasta deține pachetul majoritar de acțiuni.
Șefii CEO nu au propus un înlocuitor pentru Petroniu, ci au solicitat doar să se ia act de revocarea acestuia.

Directoratul CEO a hotărât, pe 16 ianuarie a.c., revocarea din poziția de reprezentat al companiei în Adunarea Generală a Acționarilor a Minprest Serv SA, societate la care producătorul energetic deține 95% din pachetul de acțiuni, a lui Ion Petroniu.

Prin documentul, semnat de doi dintre membri Directoratului, Constantin Bălășoiu și Daniel Burlan, remis pe 21 ianuarie a.c. Consiliului de Administrație al Minprest Serv SA, se solicită ca pe următoarea ședință a AGA să fie înscrisă revocarea acestuia.
Administratorii Minprest s-au conformat și decizia CEO a fost inclusă pe ordinea de zi a AGA din data de 15 mai a.c., când, practic, se va lua act de hotărârea nr.5 a Directoratului CEO din acest an.
Ion Petroniu deține, potrivit site-ului CEO, funcția de director al Direcției Strategie Dezvoltare, iar conform ultimei sale declarații de avere, postul de director adjunct Investiții, iar din ianuarie 2017 era reprezentantul companiei energetice în AGA a Minprest Serv SA.
Trebuie precizat că șefii CEO nu au propus, deocamdată, un înlocuitor pentru Petroniu.

loading...
Loading...

Citește și

Senatorul Iriza și-a tras limuzină de 70.000 de euro! Nume important din PSD, împrumutat de parlamentarul gorjean! Iată ce pensie și indemnizație încasează lunar!

Averea senatorului Scarlat Iriza a crescut considerabil, în cel de-al treilea an de mandat, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: