DOCUMENT! Cum a încercat primarul de Albeni să-i dea TEROARE vărului său și să scape de ACUZAȚII? A scris amenda de 10.000 de lei pe numele unchiului său


Primarul de Albeni și-a scos colții la vărul care și-a permis aroganța de a declara după capul lui la poliție și nu după dictarea edilului, cum a văzut el incidentul cu centrul de permanență din localitate. Stan, convins că vărul va reacționa, a aplicat o amendă de 10.000 de lei pe numele tatălui varului martor, adică pe cea a unchiului său și a decis să-i oprească acestuia lucrarea la un gard. Martor al amenzii a fost chiar un acolit al edilului, care își duce copilul la școală cu mașina primăriei.

Șeful administrației locale din Albeni a decis să-i arate vărului său că a greșit că nu a mințit în declarațiile făcute la poliție, în conflictul său penal cu doctorița de care spunea, cu lejeritate, că i-a fost amantă. I-a aplicat lui Cornoiu Aurică, unchiul său, o amendă record, pentru că l-a prins ridicând un gard fără autorizație. Vărul primarului a declarat că l-a întrebat pe primar cum să facă cu gardul, iar edilul i-ar fi spus că nu are nevoie de nimic, să meargă cu lucrarea mai departe. Asta până l-a enervat, iar Stan s-a folosit de funcție și de situația cunoscută pentru a arăta satului că cine se pune cu el nu scapă.

Demolatorul a pus poprire

Documentul ajuns la Gorj-Domino arată că primarul a semnat cu mâna sa amenda și decizia de încetare a lucrării, asta după ce ieri și-a scos colții și la un consilier local pe care l-a amendat cu 5000 de lei tot pentru o construcție fără autorizație. De altfel, Stan, personal, s-a dus cu o comisie la casa alesului să-i demoleze construcția, asta după ce respectivul a contestat la instanță amenda și a pierdut.
Consilierul PNL, Marian Iliuși, câștigase în primă instanță procesul, dar l-a pierdut la recurs. Alesul s-a ales cu poprire de la edil pe salariul de la școală, acesta fiind profesor de religie, pentru plata amenzii, iar acum i-a pus în vedere, prin somație, că-i demolează și construcția din bătătură.

Încă o plângere penală pentru Stan

Vărul primarului a anunțat deja că-i va face plângere penală lui Ionuț Stan pentru că a încercat să-i influențeze mărturia în dosarul penal în care primarul este cercetat.

loading...
Loading...

Citește și

Rotaru, Stan și Mosor își caută partid. UNPR și ProRomânia, recycle bin!

Unele dintre cele mai controversate personaje publice ale Gorjului își caută susținere politică, în această …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.