Doi MAGNAȚI din Târgu Jiu și-au căsătorit în acest weekend fiicele! Vezi cât de frumoase au fost cele două MIRESE!


Fostul lider sindical, Marin Condescu, dar și cunoscutul afacerist Nicolae Sarcină au fost în acest weekend socri mici.

După ce anul trecut s-au căsătorit civil, Elena Condescu (foto sus) și soțul ei, Dragoș Adrian Sârbu, s-au căsătorit și religios în acest an. Atât slujba religioasă cât și petrecerea de după au avut loc în București. Toți invitatii s-au distrat într-un restaurant de lux amplasat pe malul Lacului Floreasca din Capitală. Elena a strălucit într-o rochie superbă de mireasa din dantelă.

Georgiana Sarcină (foto jos), fiica cea mică a afaceristului Nicolae Sarcină, s-a căsătorit tot în acest weekend, cu iubitul său, Răzvan Versin, cu care are o relație de mai mulți ani. Georgiana și Răzvan, fiul directorului adjunct APIA Gorj, s-au căsătorit mai întâi civil, în curtea casei miresei, după care întreg alaiul a însoțit mirii la biserică. După slujba religioasă a urmat o ședință foto în Parcul Coloana Infinitului din Târgu Jiu, iar petrecerea cu sute de invitați a avut loc într-un cort de lux amplasat în Târgu Auto din oraș deținut de tatăl miresei.

 

 

Loading...

Citește și

Alocațiile, înlocuite cu vouchere!

Modul de acordare a alocațiilor de stat pentru copii ar putea fi modificat. Mai exact, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.