Doi olteni, medicii VEDETELOR de la Hollywood! Unul l-a tratat pe Michael Jackson, celălalt e doctorul actorilor Stallone, DiCaprio și Bruce Willis


Povestea celor doi medici olteni, ambii colegi de facultate la Craiova a fost prezentată în cadrul emisiunii „În premieră cu Carmen Avram” difuzată de postul național de televiziune Antena3.

 

Alexie Ionache, medic specialist de boli interne şi boli infecţioase originar din Craiova, a fost doctorul personal al regelui pop Michael Jackson, în anul 2003, şi ar fi trebuit sa-l însoţească pe artist în turneul mondial pe care îl plănuia pentru anul 2005. Medicul s-a stabilit în Las Vegas încă din anul 1996 și a fost medicul personal al starului vreme de un an: „L-am cunoscut pe Michael Jackson la hotelul Mirage din Las Vegas. Eu, împreună cu un alt doctor, veneam la toate urgenţele de la hotelul acesta. El nu a avut nevoie de ajutorul meu ca medic, ci m-a chemat pentru un control de rutină şi pentru că îşi dorea să aibă mereu un doctor lângă el, care să supravegheze şi starea de sănătate a copiilor lui. Aşa ne-am cunoscut şi atunci el mi-a propus să-i fiu doctor personal. Am avut o prietenie frumoasă şi am bătut palma pentru turneul pe care şi-l programase pentru 2005, care a fost însă anulat din cauza procesului în care a fost implicat Michael. Petrecea foarte mult timp cu copiii săi, cu care se juca mereu şi pe care îi iubea foarte mult. Mi-a spus că el nu poate ieşi pe stradă ca un om normal, pentru că e asaltat de fani, dar că viaţa şi-o petrece în preajma copiilor. Nu este adevărat că Michael Jackson trăia în dezordine. Eu am fost de câteva ori la el acasă şi totul era aranjat. Am văzut că avea o cameră în care ţinea bani cash. Vorbea foarte des de această încăpere şi intra în ea de fiecare dată înainte să plece de acasă. Eram la el acasă când a venit dermatologul său şi i-a prezentat un caz social. Atunci a intrat în camera cu bani, de unde i-a adus suma de care avea nevoie”, a declarat dr. Alexie Ionache în emisiunea tv mai sus menționată. Craioveanul a primit cu durere vestea morţii prietenului său şi regretă că nu i-a fost alături pentru a-l îngriji.

L-a văzut în ultimele clipe

Celalalt medic, originar din orașul Govora, județul Vâlcea, este cu siguranţă singurul român care l-a văzut pe superstarul Michael Jackson pe patul de moarte. Era de serviciu când acesta a ajuns în stare gravă la spitalul din L.A. şi nu a mai avut ce să facă pentru a-l salva. Astăzi, medicul Alexandru Mărmureanu din Vâlcea servește cina cu Silvester Stallone, îl consultă pe Bruce Willis și îi operează pe producătorii și regizorii de film de la Hollywood. Olteanul Alexandru Marmureanu este cardiolog în Los Angeles și a reușit să își facă un renume printre celebritățile din industria filmului. Celebrul medic locuiește în cea mai cunoscută zonă din Los Angeles, pe celebra Walk of Fame și este vecin cu Charlize Theron, Paris Hilton și Dave Stewart. Fără să intre în amănunte care ţin de istoricul privat al pacienţilor săi, doctorul Marmureanu spune, în cadrul emisiunii mai sus menționate, că şi-a făcut un renume la Holywood pentru că a fost serios şi întotdeauna la dispoziţia celor care i-au cerut ajutorul.

loading...
Loading...

Citește și

SDN Târgu-Jiu are un nou ȘEF. Cum REACȚIONEAZĂ Tudor

Inginerul șef Bogdan Chelaru i-a luat locul lui Ion Tudor, care a fost transferat la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.