Doi pe un loc pentru șefia Poliției Rutiere Târgu-Jiu


Vineri s-au încheiat înscrierile la concursul organizat de IPJ Gorj, pentru ocuparea functiei de șef al Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu. Doi candidați și-au depus raportul de participare la Serviciul Resurse Umane.

Concursul va avea loc în 14 noiembrie, începând cu ora 10.00 și va consta în susținerea unui interviu ce va conține subiecte profesionale. Recrutarea se realizează cu personal din sursă internă.
„Examenul se va desfăşura la sediul IPJ Gorj, în data de 14 noiembrie 2018, începând cu ora 10.00 şi va consta în susţinerea unei probe unice, respectiv un interviu structurat pe subiecte profesionale, din tematica şi bibliografia stabilite de comisie. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat «admis» candidatul care are nota cea mai mare şi cel puţin 7.00. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă este declarat «admis» la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat «admis» candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

Reprezentanții instituției nu au dezvăluit, deocamdată, numele candidaților.

loading...
Loading...

Citește și

Adolescent din Gorj, victima unui accident la Orșova!

Două autoturisme s-au ciocnit duminică seară pe DN 6, la intrarea în municipiul Orşova. În …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.