Doina Gorjului face „schimb de experiență” cu Ansamblul „Crișana”

afis

Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului” va face schimb de experiență cu Ansamblul „Crișana” din Oradea. Mai exact, este vorba despre un parteneriat cultural prin care cele două instituții vor face schimb, pentru câteva zile, de interpreți. Inițiativa proiectului le-a aparținut celor doi directori ale ansamblurilor, respectiv Gheorghe Porumbel și Leontin Ciucur.

Cei care vor face primul pas sunt membrii Ansamblului „Doina Gorjului”. Interpretele Olguța Berbec și Roberta Crintea sunt cele care vor merge săptămâna viitoare la Oradea pentru a participa la o serie de spectacole organizate de către Ansamblul „Crișana”. Astfel, cele două artiste vor urca pe scenă în fața spectatorilor din Oradea, Beiuș și Băile Felix, urmând ca, ulterior, doi dintre membrii Ansamblului „Crișana” să vină la Târgu Jiu.
Potrivit inițiatorilor, proiectul este în faza incipientă. „E un început. E un proiect în faza de experiment. Deocamdată așteptăm să vedem cum decurge totul. Inițiativa ne-a aparținut mie și directorului Ansamblului «Crișana», Leontin Ciucur. Este o oportunitate pentru ambele ansambluri. Orice spectacol e benefic, orice colaborare e foarte  binevenită atât pentru artiști, cât și pentru ansambluri”, a spus Gheorghe Porumbel.

loading...
Loading...

Citește și

Petrecerea prețurilor tăiate la Shopping City Târgu Jiu

Târgu Jiu 16 ianuarie 2020 – Shopping City Târgu Jiu deschide sezonul reducerilor cu un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.