Donați cei 2% din impozit către ONG-urile de caritate!

ramona-ciobanu1-cmk

Contribuabilii din județul Gorj au posibilitatea până la mijlocul lunii mai să redirecționeze cei 2% din impozitul pe venit către asociațiile non-profit care sprijină actele de caritate sau către lăcașurile de cult, biserici sau parohii din județ.

An de an, contribuabilii gorjeni pot decide ce să facă cu cei 2% din impozitul pe venit. Prin completarea unui simplu formular care mai apoi va fi depus la Fisc, gorjenii care au venituri pot redirecționa cei 2% din valoarea impozitului pe venit către asociații non-profit care sprijină actele de caritate, cazurile umanitare sau au alte activități. Aveți posibilitatea să îi ajutați pe cei care au grave probleme de sănătate prin simpla completare a unui formular de redirecționare a 2% din impozitul pe venit către Asociația de Sprijin a Actelor de Caritate, înființată anul trecut de Ramona Ciobanu din Târgu-Jiu. „Am înființat această asociație pentru că am învățat din propria experiență că, mai devreme sau mai târziu, avem nevoie unii de alții, contăm și depindem cu sănătatea și, uneori cu viața, unii de alții. Împreună putem schimba totul! Prin implicare, conștiință și voință, lumea se poate schimba în bine. Misiunea asociației este de a ajuta persoanele cu dizabilități. Cu puțin facem mult. Redirecționați cei 2% din impozit. Doar completați Formularul 230 pentru veniturile din salarii sau completați Formularul 200 pentru venituri din alte activități pentru care ați plătit impozit pe 2013 (profesii libere, venituri din chirii etc.) Nu vă costă nimic. Ajutați-ne să ajutăm!”, a spus Ramona Ciobanu. Termenul pentru depunerea declarațiilor este 25 mai 2014. Declarația se referă la impozitul plătit în anul fiscal anterior, în cazul de față 2013, și modelul se poate descărca de pe pagina de internet a Asociației sau de pe pagina de internet a Ministerului Finanțelor.

loading...
Loading...

Citește și

Poliţistul ridicat de colegi pentru un dosar de furt în Germania, din nou în fața judecătorilor din Craiova

Agentul din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, anchetat într-un dosar de furt în Germania, este așteptat, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.