miercuri , 16 octombrie 2019 - 11:14

Dosare penale pentru 3 bărbați din Gorj posesori de ARME!

La data de 10 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au identificat un bărbat, de 49 de ani, din comuna Licurici, care a deţinut, fără drept, o armă letală, după expirarea valabilităţii permisului de armă, acesta neprezentându-se la structura de poliţie competentă cu arma şi documentele necesare, în vederea prelungirii valabilităţii permisului de armă.

Totodată, bărbatul în cauză nu a depus arma, la un armurier autorizat, în termen de 10 zile de la data expirării valabilităţii permisului de armă.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de „nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, respectiv „deţinerea, portul, confecţionarea, precum şi orice operaţiune privind circulaţia armelor letale, a muniţiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora sau funcţionarea atelierelor de reparare a armelor letale, fără drept” şi  ,,nedepunerea armei şi a muniţiei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă’’.

Arma a fost ridicată către polițişti în vederea continuării cercetărilor.

La data de 08 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Licurici, s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 57 de ani, din comuna Licurici, a deținut, fără drept, la domiciliul său, muniţie confecționată artizanal, în vederea folosirii la acţiunile de vânătoare.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de „nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, respectiv „deţinerea, portul, confecționarea, precum și orice operațiune privind circulația armelor letale, a munițiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora sau funcționarea atelierelor de reparare a armelor letale, fără drept”.

La data de 08 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Licurici,  au identificat pe fondul cinegetic de vânătoare 36 Licurici, un bărbat de 65 de ani, din municipiul Târgu- Jiu, care participa la o acţiune de vânătoare organizată, având asupra sa, muniţie confecționată artizanal.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de „nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, respectiv „deţinerea, portul, confecționarea, precum și orice operațiune privind circulația armelor letale, a munițiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora sau funcționarea atelierelor de reparare a armelor letale, fără drept”.

În ambele cazuri, muniţia identificată  a fost ridicată de poliţişti  în vederea continuării cercetărilor.

loading...
Loading...

Citește și

S-a ales cu dosar penal după ce a condus un moped băut și fără permis

La  data de 16 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au identificat în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: