Dosarul în care șeful Poliției Mătăsari a fost cercetat pentru utilizarea neconformă a armei în dotare a fost clasat! Reclamațiile anonime la adresa lui continuă


În baza unei reclamații anonime ajunse la IPJ Gorj și la redacția Gorj-Domino, care conținea acuzații grave la adresa șefului Poliției Mătăsari, una fiind că polițistul ar fi abuzat de funcție intrând cu arma peste locatarii unei garsoniere din comună, a fost clasat. ,,IPJ Gorj a cercetat toate aspectele sesizate și a constatat că faptele nu se confirmă”, a anunțat, ieri, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

În ciuda stării de fapt, la adresa polițistului continuă însă tirul acuzațiilor, Gorj-Domino primind, ieri, o nouă anonimă în care se relatează alte aspecte la fel de șocante, acuzele punctând tot pe un așa-zis comportament inadecvat a lui Constantin Tănăsoiu. Această sesizare în care posesorul amenință cu un eventual protest în fața IPJ și a Prefecturii Gorj nu a ajuns și la inspectoratul de poliție al județului.

loading...
Loading...

Citește și

Din ciclul „Din beție te trezești…”! Comunicat, de la țeava cazanului, al sindicalistului „INDEOENDENT” Nicu!

„Lupta” pentru CEO se duce pe toate fronturile, din hăul cu lignit și până la …

2 comentarii

  1. Invenții. Este un om serios și foarte corect.

    • Protestul este liber .poate sa intre si in greva foamei ca oricum nu va rezolva nimic .Dacă protestează sa intelegem ca nu mai merge sa muncească adică nu are venituri deci asteaptă de la acel polițist sa l finanțeze. Sau de la o instanță de judecată ca daune morale sau ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: