Două blocuri ANL noi

anl-narciselor2

Veste bună pentru tinerii din Târgu Jiu care nu au încă o locuinţă. Municipalitatea din Târgu Jiu a primit finanţare pentru construirea a încă două noi blocuri ANL. Imobilele vor fi ridicate în cartierul Narciselor, iar finanţarea este asigurată prin intermediul Agenţiei Naţionale de Locuinţe. Potrivit lui Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Târgu Jiu, în carierul Narciselor există teren disponibil şi amenajat pentru construirea unui total de 13 blocuri ANL

În Târgu Jiu numărul celor care aşteaptă o locuinţă de la stat se apropie de 2.000. La nivelul municipiului Târgu-Jiu există 300 de garsoniere şi apartamente ANL cu două camere, toate fiind închiriate. Pentru cumpărare, preţul unei locuinţe este cuprins între 17.000 şi 20.000 de euro, preţul depinzând de zona în care se află unităţile locative, anul dării în folosinţă şi dotările de care dispune.

Grădiniţa din Narciselor, gata în două săptămâni
Grădiniţa din carierul Narciselor va fi gata în două săptămâni. Lucrările nu au fost finalizate înainte de începerea noului an şcolar, însă dacă reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj vor avea solicitări de la părinţii din zonă, grădiniţa va deveni funcţională începând cu luna octombrie. Grădiniţa are 40 de locuri şi o suprafaţă de 300 de metri pătraţi. Investiţia este 750.000 de lei(fonduri guvernamentale), iar contribuţia primăriei de 150.000 de lei.

loading...
Loading...

Citește și

Căsuța de lectură

Voluntarii novăceni lucrează încă din vara acestui an la proiectul ”BIBLIOTECA STRADALĂ”, proiect în cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: