Două candidate au trecut proba scrisă la concursul de la Spitalul Motru, organizat a treia oară! Sora medicului Bololoi nu a mai participat!


Bejinaru Nicoleta, cadidata care a fost picată de două ori pentru postul de asistent debutant la Spitalul Motru, o dată în baza unui interviu cu teme din telenovele, a obținut acum cel mai mare punctaj la scris, de 70 de puncte. Din cursă s-a retras una dintre „pile” știut fiind că postul era râvnit de sora medicului internist Bololoi, care obținuse puțin peste doi pentru un post de asistent la Pediatrie, concurs care a avut loc pe 8 octombrie, toate candidatele fiind picate la scris. Rămâne ca Bejinaru și Peptan Carmen să intre la proba practică și apoi de interviu, ambele putând să ocupe cele două posturi vacante de la Cabinetul de Medicină Internă-Compartiment Cronici.

La proba scrisă din 18 octombrie au intrat doar 8 din cele 10 candidate, sora medicului Bololoi nefiind prezentă. Cel mai mare punctaj l-a obținut Bejinaru Nicoleta de 70 de puncte, aceasta fiind urmată de Peptan Carmen cu 59,50 de puncte. Restul candidatelor la cele două posturi de asistent medical debutant au obținut note sub 5 fiind respinse la proba practică care se va susține pe 17 octombrie. Cele două candidate mai au de trecut acest hop dar și proba de interviu, cea mai dificilă dintre toate deoarece se cunoaște că la această etapă sunt picați candidații incomozi.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.