Două consiliere îi vor lua capul lui Corcoață! Fac parte din noul AGA al UATAA


Janina Rat și Florentina Petrișor, de la PNL și PSRo, sunt cele două consiliere care au misiunea de a-l da pe Eugen Corcoață, administratorul special al Uzinei de Apă și Agent Termic Motru, jos din scaunul în care a fost întronat de PSD în urmă cu aproape 10 ani. Cele două îi vor tăia, săptămâna viitoare, mâna dreaptă lui Dorin Hanu, care astfel demonstrează că a pierdut întreaga putere politică și susținere pe zona Motru. Asta, și urmare a neimplicării sale administrative și politice în comunitate. Cele două consiliere fac parte din noua Adunare Generală a Acționarilor UATAA Motru și au primit mandat special de revocare a lui Eugen Corcoață din funcția de administrator special. Schimbarea lui Corcoață face bine atât orașului cât și PSD care a avut de suferit, urmare a prejudiciului de imagine creat de managementul defectuos al acestuia.
În ședința de îndată de CL Motru, de joi, cele două au fost votate în unanimitate de consilierii locali prezenți, mai mult, primind și un mandat special din partea aceluiași CL de revocare a administratorului special. Mai rămâne doar ca noua AGA să se întrunească și să decidă că Eugen Corcoață nu mai e bun pentru funcție și gata, actualul administrator al UATAA va deveni istorie. Asta se va întâmpla cel târziu săptămâna viitoare, problema fiind persoana care îi va lua locul actualului pensionar de lux. Se vehiculează că noul administrator special va fi un tânăr om de afaceri, care conduce la ora actuală un mic bar din Motru, fiind membru al PNL.
Corcoață se muta probabil la țară în Mehedinți, cum de altfel a făcut-o și Hanu care stă la Strehaia opt luni din cele 12 din an.
Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.