duminică , 23 septembrie 2018 - 20:54

Două europarlamentare alături de ministrul Energiei, ASTĂZI la SE Turceni


Anton Anton va fi prezent la manifestările dedicate împlinirii a 40 de ani de la pornirea primului grup energetic de la Termocentrala Turceni.

Eugen Iovan spune că ministrul a confirmat prezența la Gorj. Anton Anton va vizita termocentrala și va verifica stocurile de cărbune pentru iarnă. La eveniment, sunt așteptate și europarlamentarele Norica Nicolai și Maria Grapini. „E chiar sărbătoare mare, 40 de ani de când s-a pornit blocul nr. 1. Am sărbătorit și la 30 de ani, acum, facem la 40 de ani, sperăm să sărbătorim și la 50 de ani și la 60 de ani, cei care vor mai fi în viață. Este un seminar la care participă foarte multă lume, foști salariați, care au 40 de ani de activitate, autoritățile locale, parlamentari. Vine și ministrul Energiei, a confirmat, vizitează centrala, vede stocul de cărbune. Este o treabă foarte bună. Parlamentarii de Gorj sunt invitați, dar și secretarii de stat din Ministerul Energiei, Doru Vișan și Andrei Maioreanu.Va fi un simpozion de mare amploare. Îi voi cere ministrului să aibă grijă de energia pe cărbune, de termocentrale, să nu mai plătim certificatele de CEO2, că astea ne trag în jos și ne fac probleme cu banii. Nu cred că se va pune problema insolvenței. Nu lasă ei țara fără energie”, a declarat liderul Sindicatului Energia Turceni.

loading...
Loading...

Citește și

LIDER din CEO – SUPĂRAT pe PREMIERUL Dăncilă

Vicepreşedintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, şi-a exprimat din nou nemulţumirea, pe pagina de socializare, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.