Două grupuri de la Ișalnița și două de la Rovinari și-au încetat activitatea! Prețul pe MWh a sărit de 100 euro


În timp ce prețul la energie electrică a ajuns astăzi la maximul acestui an, 350 lei/MWh (75 euro/MWh), un MWh livrat luni și marți în intervalul orar 19-20 sărind peste nivelul de 100 euro/MWh, CE Oltenia își continuă programul de revizii la grupurile termocentralelor proprii. De altfel, duminică a intrat în revizie o unitate a termocentralei de la Turceni (de 314 MW), pentru ca luni mai multe unități de producție să-și înceteze temporar și planificat activitatea. Este vorba de 2 unități de la Isalnița (595 de MW capacitate de producție) și 2 unități de la Rovinari (disponibili doar 368 din 608 MW capacitate totală). Săptămâna trecută au intrat în revizie planificată pentru trei zile o unitate a CTE Turceni (cu o capacitate de 317 MW), după ce cu numai o zi înainte același lucru se întâmplase cu o altă unitate a CTE Turceni, cu o capacitate de 330 MW. Joi, este rândul CTE Rovinari să intre în revizie, din capacitatea totală de producție de 304 MW numai 180 MW urmând a fi disponibili.
Loading...

Citește și

Ce-i RECOMANDĂ Vîlceanu lui Chivu

Președintele organizației județene a Partidului Național Liberal îi transmite liderului PNL Rovinari, Laurențiu Chivu, că …

2 comentarii

  1. Sunteti prost informati. SE Rovinari merge la capacitate maxima !

  2. Bai , nu intelegeti ca sub obladuirea lui Boza, balasoiu, vasile si Balacescu, CEO e impins pe marginea prapastiei? Cui sa-i ceri management energetic ca astia sunt tamaie? Si acolo unde se functioneaza se functioneaza ineficient ca si acolo sunt pusi tot indivizi nepregatiti. Tot inainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.