miercuri , 20 noiembrie 2019 - 21:39

Două întâlniri pentru dezamorsarea grevei japoneze, săptămâna viitoare la Motru!


În cursul zilei de marți, reprezentanții protestatarilor aflați în grevă japoneză la CE Oltenia vor avea o primă întâlnire cu membrii Directoratului companiei pe tema revendicărilor care stau la baza nemulțumirilor celor o mie de angajați care lucrează cu banderole albe. Apoi, o întânire cu parlamentarii la care vor participa și primarii de Motru și Cătunele va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu.

Întâlnirea de marți cu Directoratul are la bază o solicitare scrisă a Federției Energetica ce va fi trimisă la companie până la începutul săptămânii viitoare. Prin document, greva japoneză este revendicată de Federația Energetica, deși la protest participă și angajați afiliați FNME și Univers. EMC Motru ar putea fi locul de întâlnire al reprezentanților protestatarilor cu cei din conducerea companiei.
În ceea ce privește întâlnirea de vineri cu parlamentarii de Gorj, au confirmat Văcaru, Vâlceanu, Iriza și urmează să fie contactați Cârciumaru și Șarapatin. La ședința de la Casa de Cultură a Sindicatelor vor răspunde prezent Gigel Jianu, primarul de Motru, viceprimarul Cosmin Morega și Țuilă, edilul de la Cătunele, localitate pe teritoriul căreia se ală Cariera Lupoaia, Roșiuța fiind pe Motru.
Protestul pașnic continuă, problemele angajaților nefiind rezolvate, deși declarativ administrația a împărțit deja niște bani către cariere, pentru rezolvarea problemelor urgente. Suma vehiculată de doar 5000 este infimă pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă angajații în activitatea zilnica, este vorba despre deratizări, vestiare unde trebuie făcute reparații, zugreveli vechi, robinete lipsă și așa mai departe.

loading...
Loading...

Citește și

Descoperire surprinzătoare a arheologilor: descendenţii canaaniţilor, misteriosul popor care apare deseori menţionat în Biblie, trăiesc şi astăzi

O analiză genetică a rămăşiţelor umane vechi de 4.000 de ani, dezgropate din situl din …

3 comentarii

  1. Bunoaica este un mincinos ordinar joacă la două capete si tot 150 de membrii are.Nici ai lui nu-i suprta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: