Două învățătoare pentru o clasă de 13 elevii la Școala Primară Ciocadia


În prima zi de școală, la Școala Primară Ciocadia pentru o clasă combinată de 13 elevi, cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani, se vor prezenta astăzi două învățătoare. Una care este titulara școlii și alta venită pe același post prin detașare. Nu se știe, care din cele două vor rămâne să predea celor 13 școlari, situația fiind încâlcită de conducerea școlii. Cazul nu este singular la Bengești-Ciocadia, în școala gimnazială mai existând probleme similare pe postul de profesor de limba română.

Toate încurcăturile din școală, ridicate de profesorii afectați, se datorează directorului unității de învățământ, a pensionarului Ionel Oană. Acesta a permis acum la școala din Ciocadia un conflict pentru clasa de 13 elevi, între cele două cadre didactice, dar și un altul pe catedra de română unde revine profesoara titulară Iulia Rădulescu, care a câștigat un proces cu unitatea de învățământ. De altfel, cadrul didactic mai mare de luat de la școală și salariile restante în valoare de peste 32.000 de lei.
Nu se știe, cu exactitate, care cadrul didactic rămâne la catedră la Ciocadia și care va învăța elevii la limba română la Școala Gimnazială, în acest an școlar.
Trebuie menționat că la școala din Ciocadia, învățătoarea Stanciu Denisa a avut la clasă doar 6 elevi, aceasta funcționând cu clasa diminuată tot anul de învățământ. Problema a fost ridicată public, de mai multe ori, de profesoara Iulia Rădulescu, dată afară din școală dar revenită la catedră din această toamnă.

loading...
Loading...

Citește și

Se zbate între viață și moarte, după ce a căzut de pe schele, în curtea ISU Gorj. Conducerea instituției a ascuns incidentul! Bărbatul muncea, la negru, la firma afaceristului Bălțoi

Un tânăr de 35 de ani, care muncea la firma ce execută lucrări de modernizare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: