Două posturi vacante la Spitalul din Bumbești-Jiu


Spitalul Orăşenesc din Bumbești-Jiu scoate două posturi la concurs, unul de asistent gaeneralist și unul de îngrijitoare. Postul de asistent medical generalist se află în cadrul Compartimentului Pediatrie și este pe perioadă nedeterminată, iar postul de îngrijitoare este, de asemenea, pe perioadă nedeterminată.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:
asistent medical generalist cu PL : diplomă de studii postliceale prin, echivalare conform H.G. nr. 797/1997; 6 luni vechime în specialitate, dovada fiind copia de pe carnetul de muncă și/sau adeverință care să ateste vechimea totală în muncă și în specialitate; adeverință care să ateste că a susținut și promovat examenul de debutant.
Îngrijitoare: nivelul studiilor – diplomă de studii (școală generală) și vechime în activitatea studiilor necesare ocupării postului – nu se solicită.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 03 aprilie 2019, ora 10.00 proba scrisă, iar pe 08 aprilie 2019, ora 10.00 proba interviu.

loading...
Loading...

Citește și

Ce spune Aparegio despre stația de epurare a municipiului Târgu Jiu

Aparegio a transmis un comunicat de presă în care a vorbit despre staţia de epurare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: