sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 3:48

Două posturi vacante la SPITALUL din Rovinari


Spitalul Orăşenesc „Sf. Ştefan” din Rovinari organizează concurs de recrutare pentru ocuparea perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de infirmier debutant la Compartimentul Obstetrică Ginecologie. Pentru acest post nu este necesară vechime în specialitatea studiilor absolvite, însă în schimb candidații trebuie să fie absolvenți de studii (M/G).

Data limită pentru depunerea dosarelor este 07 noiembrie 2019. Proba scrisă va fi susținută pe data de 15 noiembrie 2019, ora 10.00, iar proba interviu pe data de 21 noiembrie 2019, ora 10.00.

De asemenea, cel de-al doilea post scos la concurs la Spitalul Orășenesc Sf. Ștefan, Rovinari este cel de asistent medical principal în specialitatea generalist și pediatrie (PL) pe perioadă determinată (până în data de 01.04.2021) la Compartimentul Neonatologie.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:
• diplomă școală postliceală sanitară (PL);
• vechime în specialitatea studiilor absolvite – 5 ani;
• certificat de membru vizat pe anul 2019.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

Data limită pentru depunerea dosarelor este 01 noiembrie 2019.

Proba scrisă va avea loc pe data de 08 noiembrie 2019, ora 10.00, iar proba interviu pe data de 14 noiembrie 2019, ora 10.00.

loading...
Loading...

Citește și

Președintele CJ Gorj: „ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu”

Cosmin Popescu iese la atac și spune că primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.