Două străzi din Târgu-Jiu, modernizate în perioada următoare!


Două străzi din Municipiul Târgu-Jiu vor fi reabiliate în perioada următoare. Este vorba de strada Stejarului şi strada Arinului din cartier Iezureni pentru care consilierii locali din Târgu-Jiu au aprobat studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici. Lungimea străzilor este de aproximativ 860 m, iar în momentul de faţă străzile sunt cu îmbrăcăminte de balast. De asemenea, investiţia va cuprinde şi realizarea unui sistem de colectare a apelor pluviale cu cămine de vizitare podeţe intrări proprietăţi, guri de scurgere şi desfundare. Durata de execuţie a lucrărilor este de 6 luni, valoarea totală a investiţiei fiind de aproximativ 1.190.000 de lei.
loading...
Loading...

Citește și

DEPUTAT de Gorj, DEMERSURI pentru a afla ADEVĂRUL în cazul Sorinei

Alin Văcaru i-a interpelat pe miniștrii Justiției și Muncii în urma scandalului adopţiei fetiței din …

Un comentariu

  1. Poate reuseste cineva de la PRIMARIE sa vada cum se contureaza 2 gropi mari la intrare pe strada Marin Sorescu cartier Tismana Nou . Nu trebuie sa intervina decat atunci cand au diametrul de minim 1m . Service-ul de reparatii auto are autorizatie ? pt ca se fac curse de testare auto in fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: