DOVEZI pentru Spital și Poliție! E clar: Rotaru e NESĂNĂTOS! Directorul de la Patrimoniu este în concediu medical, dar se ocupă de afacerile familiei


Marian Rotaru, directorul Direcției Publice de Patrimoniu (DPP) din cadrul Primăriei Tg-Jiu, cel care a afectat iremediabil imaginea orașului, după ce a apărut în toată presa centrală cu picioarele în lighean, în timp ce femeia de serviciu îi făcea pedichiura chiar în biroul său de șef, face echilibristică pe lege precum un acrobat pe sârmă. În timp ce se află în incapacitate temporară de muncă, după un consult la medicul său preferat de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Tg-Jiu, Marian Rotaru se ocupă, zilnic, de facerile familiei.
Medicii care i-au eliberat documente medicale șefului de la Patrimoniu, ar putea da explicații în fața comisiilor de etică, iar poliția poate deschide un dosar de cercetare în acest caz.

Ilegal non-stop!

Miercuri, 7 noiembrie a.c., ora 9:35, cartier Bârsești, Tg-Jiu. Marian Rotaru oprește autoturismul personal, un Logan MCV, la poarta vilei sale. Directorul DPP coboară, deschide larg porțile, iar mai apoi parchează în curte. Rotaru deschide portbagajul și un bărbat descarcă câțiva saci cu deșeuri. Curtea vilei e ticsită cu saci uriași încărcați cu deșeuri reciclabile.

După câteva minute, șeful DPP se urcă la volanul autoturismului și pleacă spre Tg-Jiu. După sensul giratoriu de la podul de peste râul Șușița, Rotaru virează stânga în parcarea complexului comercial deținut de una din firmele familiei pe strada Calea Tismanei. Acesta îi cheamă la geamul autoturismului pe angajații spălătoriei auto aflată în același spațiu cu care stă de vorbă două-trei minute, apoi pleacă direct înspre centrul orașului. Ora 10:03. Strada „Vasile Alecsandri”, în spatele Primăriei Tg-Jiu. Logan-ul directorului DPP oprește exact pe scuarul pe care e interzisă parcarea. Marian Rotaru intră în primărie și urcă la etaj, pe culoarul care duce spre zona în care își are biroul primarul Marcel Romanescu.

Directorul DPP a intrat în concediu medical în jurul datei de 29 octombrie, moment în care a ținut o reprezentație pe scena Teatrului ”Elvira Godeanu”, la finalul ședinței Consiliului Local Tg-Jiu.
Potrivit unor surse, lui Rotaru i-a fost eliberat un document pentru acordarea concediului de incapacitate temporară de muncă, după o vizită și un consult la secția UPU a spitalului. Potrivit unor surse, șeful de la Patrimoniu a apelat la acest tertip, adică certificat medical cu urgență medico-chirurgicala pentru a beneficia de indemnizație 100%.

Curios este că șeful de la Patrimoniu a ajuns exact pe schimbul medicului Liliana Puiu Crăciun, tocmai doctorița care i-a acordat îngrijiri medicale și femeii de serviciu terorizată de Rotaru pentru că a recunoscut presei că-i făcuse pedichiura. La acel moment, medicul Crăciun declara că Aneta Băzăvan a avut o ”stare lipotimică pe fond de stres emoțional”, dar se simte bine și va fi externată într-o oră. Culmea e că starea femeii s-a înrăutățit, a fost transferată la secția de Neurologie și a mai stat încă o săptămână internată în spital sub supravegherea medicilor.
Trebuie spus că Marian Rotaru jonglează cu documente medicale și la comisia de cercetare disciplinară care efectuează ancheta administrativă în cazul ”Pedichiura”. În apărare, Rotaru a depus un document medical eliberat de medicul de familie de la Lelești, Lidia Pavel, la începutul lunii trecute, imediat după apariția în presă a imaginii în care i se face pedichiura, care atestă că directorul de la Patrimoniu avea ceva afecțiuni la degetele de la picioare, atenție!, în toamna anului 2016.
În aceste două cazuri, singurele instituții care pot face lumină sunt Spitalul Județean de Urgență Tg-Jiu, Direcția de Sănătate Publică Gorj, respectiv Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj, prin intermediul comisiilor de etică, și Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, în eventualitatea în care există suspiciuni de comitere a unor infracțiuni.

Afacerea cu deșeuri

Presa locală a scris, recent, despre afacerea cu deșeuri a familiei Rotaru, prin firma La Rotaru Delivery SRL. Societatea a fost înființată în anul trecut de soția lui Marian Rotaru, însă, potrivit presei, de activitatea firmei se ocupă directorul DPP, după ce în luna aprilie a acestui an firma a obținut autorizație de mediu pentru depozitarea și comercializarea deșeurilor.
În curtea vilei din cartierul Bârsești a familiei Rotaru se pot observa grămezi uriașe de cartoane, PET-uri, și alte deșeuri depozitate în saci și ambalaje de mari dimensiuni.
Un săptămânal local a scris chiar că, pe 17 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, adică în timpul programului de lucru la Direcția de Patrimoniu, directorul Marian Rotaru, se interesa de cantitățile de deșeuri strânse la Stația de transfer Rovinari a societății Apă Canal Salubritate SRL din localitate de la care La Rotaru Delivery SRL a ridicat în ultimele luni câteva tone de deșeuri. A doua zi, jurnaliștii au surprins autoutilitara firmei familiei directorului de la Patrimoniu, un Volkswagen cu numărul de înmatriculare GJ 88 PMR, în curtea ACS Rovinari, de unde a ridicat cantitatea de 1.580 kg de deșeuri de sticlă.

loading...
Loading...

Citește și

„Generalul Izmană” Oprea, chef cu lăutari la Peștișani. Primarul Pigui și vicele Morega i-au ținut isonul!

Fostul ministru al Afacerilor Interne şi al Apărării, Gabriel Oprea, a făcut figurație electorală prin …

5 comentarii

  1. Cum e de asteptat acest sobolan se p.isa pe toti cetatenii… pardon… prostii care il platesc regeste

  2. Chiar nu inteleg cine l tine in brate pe betiul asta care toata viata a stat cu nasul in cu ru Bosnencei.

  3. Calinoiu Cosmin

    Marcel Romanescu il tine in brate si PNL Tg.jiu….de asta nu se ia nici o masura impotriva lui,este bun amic cu Marcel si la ajutat mult in cadrul Primariei Tg.jiu si acuma a venit timpul ca si Maercel sa inchida ochii la tampenilie lui.

  4. Tu esti Tudor vicele , vrei sa intoxici opinia publica .Pai ce , Romanescu la angajat sau PSD-CIUMA ROSIE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: