Dragnea: Policlinica și Stadionul de la Târgu-Jiu, modernizate cu zeci de milioane de euro

Dragnea

În judeţul Gorj se execută, prin intermediul Programul Operaţional Regional, investiţii în valoare de 50 de milioane de euro. Declarația a fost făcut de vicepremierul Liviu Dragnea, care l-a însoțit pe Victor Ponta la Gorj.

vizita-spital-Ponta

Policlinica Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu va fi modernizată cu 20 milioane de lei, a anunțat vicepremierul Liviu Dragnea. De asemenea, Dragnea a mai vorbit despre modernizarea Stadionului Municipal și despre alte investiții.
„Prin Programul Operaţional Regional, discutăm de proiecte în valoare de aproximativ 50 de milioane de euro, reabilitarea şi modernizarea Ambulatoriului Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu, valoare totală aproximativ 20 de milioane de lei, reabilitarea DJ 672, în valoare totală de aproximativ 88 de milioane de lei, reabilitarea, construirea şi extinderea campusului şcolar al Colegiului «Mihai Viteazu» din Bumbeşti Jiu, aproximativ 10 milioane de lei, amenajare zonă de agrement ştrand în municipiul Motru, aproximativ 6,7 milioane de lei, modernizare, extindere şi reabilitare campusul Grup Şcolar Energetic Turceni, aproximativ 30,7 milioane de lei, reabilitare, modernizare şi echipare a Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Orăşenesc Rovinari, aproximativ 4,8 milioane de lei. Acestea sunt proiecte în derulare, aflate în diverse faze de execuţie”, a declarat Liviu Dragnea.

Stadion modern

Ponta-la-spital

Totodată, vicepremierul a menţionat că prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, Ministerul Dezvoltării Regionale finanţează obiective în valoare de 25 de milioane de lei, dintre care 51 de obiective sunt în continuare, iar 39 sunt noi, în total fiind 90 de obiective finanţate prin acest program. Stadionul Municipal „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, pe care joacă echipa Pandurii, va fi modernizat, iar investiția, evaluată la 20 de milioane de euro, va fi făcută de Compania Națională de Investiții. „De asemenea, prin Compania Naţională de Investiţii (CNI) vor fi modernizate 21 de cămine culturale, vor fi reabilitate staţiile de epurare din Motru şi Rovinari, iar în Novaci va fi reabilitat şi dezvoltat sistemul de alimentare cu apă. Alte două obiective majore, care vor fi finanţate tot prin CNI, sunt Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, care va fi modernizată, investiţie în valoare de două milioane de euro plus TVA, cu o durată de execuţie de 12 luni, dar şi reabilitarea, modernizarea şi extinderea Stadionului Municipal din Târgu-Jiu, investiţie a cărei valoare este de 20 de milioane de euro”, a declarat Dragnea.

Loading...

Citește și

LIDER din CEO, ATAC la adresa VICEPRIMARULUI de la Motru

Nelu Roșca este deranjat că viceprimarul Cosmin Morega i-a pomenit numele în contextul alegerilor pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.