DRAMĂ! O fetiță din Târgu Jiu are NEVOIE de injecții cu CELULE STEM în valoare de 66.000 de euro!

• Tatăl este pensionat pe caz de boală iar mama nu primește decât o indemnizație de însoțitor

O familie din Târgu Jiu se chinuiește de ani de zile să-și vindece copilul. Fetița lor, în vârstă de 12 ani acum, suferă de tetrapareză spastică, încă de la naștere. Din acest motiv, fetița a crescut mai mult prin spitale, părinții ei încercând să-și facă bine copilul mergând la mai multe clinici.

Pentru familia Isar, banii nu au însemnat decât șansa de a-și vindeca fetița. Ei au făcut împrumuturi, au primit donații din partea apropiaților, reușind în câteva dăți să-și ducă fetița, pe Andreea, la o clinică din Turcia. Tratamentele sunt extrem de costisitoare, dar au reușit să aducă mici schimbări în bine ale stării ei de sănătate. Recent însă, tatăl Andreei, Vasile Isar s-a îmbolnăvit și a fost nevoit să se pensioneze înainte de vreme. El lucra la Artego, ca operator. Mama fetiței, Ileana Isar, este asistentul ei personal. Așadar, veniturile familiei sunt extrem de mici, aflându-se acum în imposibilitatea de a mai continua tratamentele necesare copilului lor.

Familia Isar are nevoie de o sumă colosală în comparație cu micile venituri de care dispune. Este vorba de 66.000 de euro pentru ca Andreea, la clinica din Turcia, să primească cele 6 injecții vitale pentru sănătatea ei: „E vorba de un tratament care costă 66.000 de euro. Andreea are nevoie de injecții cu celule stem, are nevoie de șase de astfel de injecții. Cei din Turcia au calculat, făcând o sumă rotundă de 11.000 de euro injecția, hotelul și terapia… Eu beneficiez doar de pensia de boală iar soția mea de indemnizația aceea de însoțitor. Nu avem atâția bani. Tot ce am avut, tot ce am strâns a fost din donații, de la apropiați. Nu mai avem de unde să facem rost de atâția bani… Poate că dacă scrieți dumneavoastră, oamenii ne vor ajuta. Am vrea să ne vedem copilul mai bine decât este acum. Pentru noi, pentru Andreea, clinica din Turcia este singura speranță, singura șansă pentru fetița noastră”, a spus tatăl Andreei, Vasile Isar.

Cei care pot să ajute pe Andreea, fetița de 12 ani a familiei Isar, o pot face donând în conturile :
BCR               RO 35 RNCB 0318079018140001
Unicredit     RO 48 BACX 0000004575766000

Loading...

Citește și

ARGUMENT privind crearea Centrului „Constantin Brâncuși” al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu

Moștenirea artistică lăsată de Constantin Brâncuși a intrat în conștiința umanității ca unul dintre reperele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.