Drum din Gorj, pe masa Guvernului


Guvernul se reuneşte joi în şedinţă, pe ordinea de zi aflându-se, printre altele, reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai Autostrăzii Lugoj-Deva, aprobarea indicatorilor tehnico-economici în cazul Sălii Polivalente a Municipiului Piteşti dar și a indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Drum de legătură DN 66A km 47+600 – km 66+204, Câmpu lui Neag – Cerna”.

Executivul va mai avea în dezbatere un proiect de ordonanţă de urgenţă privind protecţia know-how-ului şi a informaţiilor de afaceri nedivulgate care constituie secrete comerciale împotriva dobândirii, utilizării şi divulgării ilegale, un proiect de hotărâre referitor la furnizarea activităţilor centralizate de achiziţii publice pentru unităţile sistemului administraţiei penitenciare şi un proiect de lege privind activitatea de emitere de monedă electronică. De asemenea, pe ordinea de zi se mai află un proiect de hotărâre privind aprobarea participării României, prin Ministerul Apărării Naţionale, ca membru cu drepturi depline, în cadrul Centrului european de transport aerian tactic. Guvernul ar putea aproba şi bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 al Regiei Autonome „Monitorul Oficial”.

loading...
Loading...

Citește și

Ce spune Aparegio despre stația de epurare a municipiului Târgu Jiu

Aparegio a transmis un comunicat de presă în care a vorbit despre staţia de epurare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: