Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu a intrat în linie dreaptă


Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu a intrat în linie dreaptă. Guvernul a alocat, în cadrul proiectului de buget pe anul 2019, fondurile necesare pentru demararea investiției. Anunțul a fost făcut de parlamentarul Mihai Weber, cel care a făcut nenumărate demersuri pentru realizarea acestui proiect.

„Cea mai importantă investiție în infrastructura rutieră, pentru care am făcut în ultimii ani nenumărate demersuri în calitate de parlamentar, proiectul meu de suflet ca deputat, este drumul Expres Craiova – Târgu-Jiu.
În cadrul proiectului de buget pentru anul 2019, aprobat de Guvernul României, au fost alocate fonduri pentru demararea investiției pentru Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu, un proiect care reprezentă cea mai bună alternativă pentru dezvoltarea economică a județului Gorj.
Au mai fost alocate fonduri de la bugetul de stat pentru proiectul de construcție a variantei de ocolire a municipiului Târgu-Jiu. De asemenea, următoarele drumuri naționale au primit fonduri pentru modernizare: DN 67B Scoarța – Pitești, DN 66 Bumbești-Jiu – Petroșani, dar și 6B – Satu Nou – Hurezani și 67D Târgu-Jiu – Peștișani”, a postat deputatul pe pagina sa de socializare.

loading...
Loading...

Citește și

Un cunoscut profesor din Motru a murit!

Profesorul Cucircă Constantin al Colegiului Tehnic Motru a murit în această după- amiază. “Cu profundă …

11 comentarii

 1. Pardon… trebuie sifonate câteva milioane de euro pe niște studii de fezabilitate și poate nepoții noștri vor merge pe drumul asta… poate…

 2. 1)Alocare in buget( proiect de buget😜) a sumei pentru Studiul De Fezabilitate !! In MARTIE😜
  2) Elaborare documentatie( fisa date, caiet de sarcini, acceptarea ANAP…) – Iunie-Iulie 2019
  3) Ofertare , conform legii minim 30 zile ,Septembrie 2019
  4) Sa nu plictisesc pe nimeni, evaluare contestații-31.12.2019 -suma care ipotetic ar fi alocată elaborării “ Studiului de fezabilitate” v-a fi returnata la Ministerul de Finanțe , asa cum prevede legea!
  Dar, asa cum va amenință de vreo 8 ani, ca v-a trebui sa aveti răbdare pe DN 67 B, ca drumul v-a fi un santier😜 , semaforizare, pierdere de vreme, răbdare si variante ocolitoare de la Hurezani la Scoarța, ca DOMNIA SA, a luptat pentru alocarea sumelor necesare😜, nu s-a tras un metru de vopsea vreodata, pe acest tronson!! Asa ca stați calmi, !! Are domnul deputat nevoie de încă FIX 3 mandate, pentru demararea lucrărilor! Restul, DOAR DEMAGOGIE de 0,1 bani!

  • iar manca comina narodu asta care se crede femeie .

   • I-a spune mai trol prost, indiferent care dintre aia 4-5 de pierdeți vremea făcând pe comentatorii șmecheri, translatată o propoziție scrisă probabil, de unul mai inteligent ca v-o: “ mânca comina”, ce cavant ai înțeles tu s-i știi sensul in fraza, din cele ce am postat eu mai sus! Si ca sa dai dovada ca nu esti chiar prostul-proștilor, desparte si tu in silabe numele tău! 😜

 3. De data cred se vor ține de promisiune. Este foarte necesar și binevenit acest drum expres , după multitudinea accidentelor care au avut loc în ultimi ani pe secțiunea Gorjului .

 4. Ne promite ceva ce nu se poate; n’are cum să intre în ,,linie dreaptă”. Am trecut eu pe el şi pe la Bîlteni, Plopşoru sunt numai curbe!

 5. ,,Pe vocea și talentul” lui ! Pe acestea mă bazez acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: