DUBĂ de poliție la Liceul „Tudor”, din Târgu Jiu! APELUL la 112 făcut de un elev


Un incident care a avut loc în urmă cu câteva zile la Colegiul Național Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu s-a finalizat abia după ce o dubă de poliție a ajuns la școală. Asta deoarece un elev de clasa a V-a a sunat la 112, spunând că este agresat în incinta unității de învățământ. După ce au constatat că incidentul nu era deloc cum l-a reclamat elevul, dar în clasă erau numeroase nemulțumiri la adresa acestuia, unii copii spunând că ar fi fost loviți, împinși ori scuipați de băiatul în cauză, polițiștii au chemat părinții elevilor la școală. În final, elevul care a sunat la 112 a fost transferat de la CNTV la Școala nr.11 din Târgu-Jiu.

Un elev de clasa a V-a de la CNTV a pus pe jar o școală întreagă dar și poliția, după ce a apelat pe numărul unic de urgență spunând că este victima unei agresiuni. Polițiștii s-au prezentat de urgență la școala de centru cu duba, venirea forțelor de ordine uimind profesorii, elevii dar și părinții elevilor din școală. Polițiștii au anchetat cauza care s-a dovedit a fi una de mic impact, solicitând o discuție și cu părinții elevilor de la a V-a. Cadrele didactice au fost avertizate să nu mai lase elevii cu telefoane la școală.
„Nimeni nu a fost amendat. Polițiștii au discutat cu elevul respectiv, cu părinții dar și cu alți copii. Conflictul s-a rezolvat pe cale amiabilă’’, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Jocuri periculoase!

O elevă din clasa respectivă a avertizat că va face plângere împotriva colegului său care a scuipat-o, dar ea, în timp ce se ferea, s-ar fi lovit rău de bancă.
Între elevul respectiv și restul colegilor au fost mai multe tensiuni, unele finalizându-se cu control medical la cabinetul din incinta școlii. Părinții elevilor s-au supărat, mai ales că mulți copii s-au dus acasă plângându-se că au fost loviți, ori li s-a vorbit urât de către colegul lor, și au cerut transferarea elevului la altă unitate de învățământ. Și elevul reclamat a avut reproșuri la adresa colegilor, care, odată, l-au închis într-un dulap, l-au șicanat ori lovit.

Liniște la clasa a V-a

Conflictul s-a stins însă în urmă cu puțin timp, când elevul respectiv s-a transferat la o altă școală din municipiu.
Deși am încercat să aflăm și un punct de vedere al școlii la incidentul respectiv, directorul Tașcău nu a fost găsit în unitatea de învățământ, de la secretariat comunicându-ni-se că personalul nu are abilitatea de a discuta cele întâmplate.

loading...
Loading...

Citește și

Anchetă internă la Spitalul Județean Târgu-Jiu după moartea bebelușului născut prin cezariană

O comisie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu investighează dacă medicii au greşit în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: